Marcus N. P.

Certificeret underviser i: Synthesizer, Guitar, Bas, Musikproduktion, Musikteori

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Synthesizer, Guitar, Bas, Musikproduktion, Musikteori

Tilbyder også online undervisning.

Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
6200 Aabenraa

Tilbyder også online undervisning.
  •  Marcus N. P. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Marcus N. P.

Om Marcus N. P.

Jeg mener, at enhver ung sjæl skal stifte bekendtskab med musikkens forunderlige verden - en verden, som jeg på ingen måde er færdig med at udforske.

I min undervisning lægger jeg vægt på den enkelte elevs ønske. Det vil altså ikke kun handle om teknik, men om lysten til at spille som primær motivation. For musik er fantastisk! Vi vil den første gang vi mødes finder et startpunkt og aftale det videre forløb. Jeg vil bestemt give et fundament videre, som vi kan starte med, da der altid er nogle basale ting, som man ikke kan undgå. Det handler for mig ikke kun om at blive god, men at opleve glæden ved musikken, for det er den største motivation, der findes!

Den optimale plan er at mødes en gang ugentligt, hvor man så øver sig hver dag der hjemme. Mit mantra for eleverne er, at de skal øve sig hver dag, for det er sådan, man bliver god. Man lærer lidt på en dag, mere på en uge, en del på en måned, men meget på et år! Og hvis det ikke passer ind i din hverdag, går det selvfølgelig også - men jeg kan ikke lade være med at dele dette budskab, da al min erfaring siger, at det er og bliver det bedste på vejen til at lære at beherske et instrument.

Jeg er primært synthesizer-instrumentalist, men startede i sin tid på guitar, hvor jeg har spillet min del af heavy metal, men også pop. Jeg har arbejdet sammen med kunstnere som Nicklas Runge, men også selv produceret under navnet Faustus. Jeg har undervist i instrumentkundskab, primært guitar og tangentspil, mm. de seneste ti år i ungdomsskole-regi, privat og på Aarhus universitet. Jeg er bredt uddannet med min uddannelse i musikvidenskab, men jeg er og bliver musiker ind til benet.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Marcus's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder