Marie E. B. J.

Om

Instrument
Sangskrivning, Sang, Rytmisk sang, Babyrytmik, Børnerytmik, Kor
Lokation
Online. Kolding. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
Har en svartid på +100 timer

Om Marie E. B. J.

Hvad kan man forvente af min undervisning?

I min undervisning er det vigtigt for mig, at man føler sig tryg og anerkendt, samt at der bliver skabt et rum, hvor der er tillid og ikke mindst plads til at fejle.
Det skal være sjovt og rart at synge :)

I undervisningen vil der være særligt fokus på kropslighed, holdning, bevægelse, afspænding, anatomi mm. - og som elev kan man (afhængigt af hvilket niveau man er på) forvente selv at opnå større forståelse for, hvordan krop og stemme hænger sammen.

For mig er det vigtigt at møde mine elever, der hvor de er, og det væsentligste er derfor ikke, om man bliver rockstjerne, men derimod at man har glæden ved sang og musik i sit liv - på et hvilket som helst niveau.
Målet for undervisningen er dermed, at vi sammen får små og store musikalske succesoplevelser.

NIveau:
Jeg har erfaring med sangundervisning for alle niveauer.

For nybegyndere vil der være fokus på at opnå tryghed ved at synge, vi laver simple kropslige øvelser, og vi synger sange eleven godt kan lide.

For amatørsangeren, der fx. ønsker mere kontrol, større ambitus, mere selvtillid mm. tilrettelægger jeg sammen med eleven et forløb, der indeholder elementer jeg vurderer vil hjælpe dem med at opnå deres mål.

For den ambitiøse sangelev, der ønsker målrettet træning mod en evt. optagelsesprøve/audition/turné el. lign. tilbyder jeg et struktureret forløb, hvor man udover undervisningen får tilrettelagt et specialiseret øveprogram. Jeg tilbyder også sparring og støtte i processen.

Genre:
Jeg arbejder indenfor de fleste genrer (pop, jazz, soul, rnb mm.) og giver plads til at man som elev kan komme med specifikke ønsker i forhold til musikstil.

Forløb:
For at skabe de bedste betingelser for et godt undervisningsforløb, med god kontinuitet og dermed en positiv udvikling, anbefaler jeg at man:
1) booker minimum 30 min (gerne 45 min) ad gangen,
2) at vi aftaler et forløb på minimum 7 undervisningsgange, samt
3) at man går til sang enten ugentligt, eller hveranden uge.
Men kontakt mig endelig, så finder vi sammen en løsning der passer :)

Marie E. B. J.'s fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium 10+ års erfaring som underviser Holistisk tilgang til undervisningen Kan styrke din rytmefornemmelse

Fra 236,25 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  6000 Kolding

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 236,25 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...