Marie Raae

(2 anbefalinger)
Underviser i rytmisk sang, sang
Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 10 t. og 12 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2000 Frederiksberg C

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 10 t. og 12 min.

Om Marie Raae

Om Marie
Marie er uddannet sanger på et rytmisk konservatorium i London, og har efterfølgende læst en kandidat i musikpsykologi og kognitiv neurovidenskab. Marie har arbejdet som udøvende sanger igennem sin tid i London og har undervist løbende vedsiden af. Udover at undervise i sang, arbejder Marie også som miniskolelære for SceneKunst på Vestebro, hvor hun underviser børn i sang, dans og teater, og som forskole musiklære for Ishøj Kulturskole.

Undervisning i sang
Marie underviser i solosang for både begyndere og øvede i alle aldre. I sangundervisningen indgår bland andet: sangteknik, vejrtrækning og støtte, sangudtryk, rytmeøvelser, intonering og tone.
Marie fokuserer altid på at skabe rolige og trygge miljøer for sine elever, og har en anerkendende tilgang til læringsprocesser. Hun tager udgangspunkt i hvem hun arbejder med, den enkeltes behov og kompetencer, for dermed at give eleven den bedste og mest lærerige oplevelse. Marie lægger vægt på at formidle den rigtige teknik og støtte fra starten. Det er vigtigt for at bevare et sundt stemmebånd, og dermed styrken til udfordre sig selv til at nå nye niveauer.

Marie inspirerer til at tænke kreativt, og finde glæden ved sang og musik.

Genre
Marie underviser i jazz, soul, rnb, pop, country, folk

Første lektion
I første lektion vil fokus være på hvad du ønsker at få ud af sangtimerne. Om der er bestemte områder af din stemme du vil arbejde med og forbedre. Marie vil lave en række opvarmningsøvelser, som kan give hende en fornemmelse for og indblik i hvad din stemme kan, og tune ind på hvad der evt. skal arbejdes med. Det er en god ide at have en sang med, som du ønsker at arbejde med. Sangen kan sagtens variere fra gang til gang.

Særligt for begyndere
Til begyndere vil Marie starte med nogle simple vejrtræknings og støtte øvelser. Derefter vil Marie guide dig igennem nogle sangøvelser, for at forstå din stemme bedre og dine behov. Der vil blive snakket om dine forventninger til sangundervisningen og hvad du evt. ønsker at opnå. Lektionerne tages i et roligt tempo, så du kan føle dig tryg og finde glæden ved at synge. Hvis du ønsker det, kan opvarmningsøvelserne blive optaget, så du kan øve dig derhjemme.

Anbefalinger af Marie Raae

5 Gennemsnit baseret på 2 anbefalinger

Mia H. G.
Marie er en super kompetent og rar underviser. Hun giver sangundervisning til vores datter på 5 år, som elsker hendes timer, både klassisk og rock :)
Susanne O.
Perfekt :)

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder