Marie Raae

Certificeret underviser i: Rytmisk sang, Sang

Certificeret underviser i: Rytmisk sang, Sang


Svarer normalt indenfor 11 t. og 16 min.


Fra 202,50 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2000 Frederiksberg C

Om Marie Raae

Om Marie
Marie er uddannet sanger på et rytmisk konservatorium i London, og har efterfølgende læst en kandidat i musikpsykologi og kognitiv neurovidenskab. Marie har arbejdet som udøvende sanger igennem sin tid i London og har undervist løbende vedsiden af. Udover at undervise i sang, arbejder Marie også som miniskolelære for Scenekunstskolerne på Vestebro, hvor hun underviser børn i sang, dans og teater.

Undervisning i sang
Marie underviser i solosang for både begyndere og øvede i alle aldre. I sangundervisningen indgår bland andet: sangteknik, vejrtrækning og støtte, sangudtryk, rytmeøvelser, intonering og tone.
Marie fokuserer altid på at skabe rolige og trygge miljøer for sine elever, og har en anerkendende tilgang til læringsprocesser. Hun tager udgangspunkt i hvem hun arbejder med, den enkeltes behov og kompetencer, for dermed at give eleven den bedste og mest lærerige oplevelse. Marie lægger vægt på at formidle den rigtige teknik og støtte fra starten. Det er vigtigt for at bevare et sundt stemmebånd, og dermed styrken til udfordre sig selv til at nå nye niveauer.

Marie inspirerer til at tænke kreativt, og finde glæden ved sang og musik.

Genre
Marie underviser i jazz, soul, rnb, pop, country, folk

Første lektion
I første lektion vil fokus være på hvad du ønsker at få ud af sangtimerne. Om der er bestemte områder af din stemme du vil arbejde med og forbedre. Marie vil lave en række opvarmningsøvelser, som kan give hende en fornemmelse for og indblik i hvad din stemme kan, og tune ind på hvad der evt. skal arbejdes med. Det er en god ide at have en sang med, som du ønsker at arbejde med. Sangen kan sagtens variere fra gang til gang.

Særligt for begyndere
Til begyndere vil Marie starte med nogle simple vejrtræknings og støtte øvelser. Derefter vil Marie guide dig igennem nogle sangøvelser, for at forstå din stemme bedre og dine behov. Der vil blive snakket om dine forventninger til sangundervisningen og hvad du evt. ønsker at opnå. Lektionerne tages i et roligt tempo, så du kan føle dig tryg og finde glæden ved at synge. Hvis du ønsker det, kan opvarmningsøvelserne blive optaget, så du kan øve dig derhjemme.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Marie Raae

Susanne O.
Perfekt :)

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Marie's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler