Marie Raae

(2 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Rytmisk sang, Sang

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Rytmisk sang, Sang

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 7 t. og 9 min.

Marie Raae er SuperTeacher (?)


Fra 225,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
2000 Frederiksberg C

Tilbyder også online undervisning.
  •  Marie Raae tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Marie Raae

Om Marie Raae

Om Marie
Marie er uddannet sanger på et rytmisk konservatorium i London, og har efterfølgende læst en kandidat i musikpsykologi og kognitiv neurovidenskab. Marie har arbejdet som udøvende sanger igennem sin tid i London og har undervist løbende vedsiden af. Udover at undervise i sang, arbejder Marie også som miniskolelære for SceneKunst på Vestebro, hvor hun underviser børn i sang, dans og teater, og som forskole musiklære for Ishøj Kulturskole.

Undervisning i sang
Marie underviser i solosang for både begyndere og øvede i alle aldre. I sangundervisningen indgår bland andet: sangteknik, vejrtrækning og støtte, sangudtryk, rytmeøvelser, intonering og tone.
Marie fokuserer altid på at skabe rolige og trygge miljøer for sine elever, og har en anerkendende tilgang til læringsprocesser. Hun tager udgangspunkt i hvem hun arbejder med, den enkeltes behov og kompetencer, for dermed at give eleven den bedste og mest lærerige oplevelse. Marie lægger vægt på at formidle den rigtige teknik og støtte fra starten. Det er vigtigt for at bevare et sundt stemmebånd, og dermed styrken til udfordre sig selv til at nå nye niveauer.

Marie inspirerer til at tænke kreativt, og finde glæden ved sang og musik.

Genre
Marie underviser i jazz, soul, rnb, pop, country, folk

Første lektion
I første lektion vil fokus være på hvad du ønsker at få ud af sangtimerne. Om der er bestemte områder af din stemme du vil arbejde med og forbedre. Marie vil lave en række opvarmningsøvelser, som kan give hende en fornemmelse for og indblik i hvad din stemme kan, og tune ind på hvad der evt. skal arbejdes med. Det er en god ide at have en sang med, som du ønsker at arbejde med. Sangen kan sagtens variere fra gang til gang.

Særligt for begyndere
Til begyndere vil Marie starte med nogle simple vejrtræknings og støtte øvelser. Derefter vil Marie guide dig igennem nogle sangøvelser, for at forstå din stemme bedre og dine behov. Der vil blive snakket om dine forventninger til sangundervisningen og hvad du evt. ønsker at opnå. Lektionerne tages i et roligt tempo, så du kan føle dig tryg og finde glæden ved at synge. Hvis du ønsker det, kan opvarmningsøvelserne blive optaget, så du kan øve dig derhjemme.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Marie Raae

5 Gennemsnit baseret på 2 anbefalinger

Mia H. G.
Marie er en super kompetent og rar underviser. Hun giver sangundervisning til vores datter på 5 år, som elsker hendes timer, både klassisk og rock :)
Susanne O.
Perfekt :)

Del Marie's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder