Marie C.E.

Certificeret underviser i: Tværfløjte

Certificeret underviser i: Tværfløjte


Fra 202,50 - 253,13 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
8000 Aarhus C

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Om Marie C.E.

Marie har en bachelor i musikvidenskab ved Aarhus Universitet og er pt. i gang med at færdiggøre kandidaten. Hun har spillet tværfløjte i 14 år, og har gennem sin uddannelse i musikvidenskab stor erfaring med undervisning. Hun har blandt andet foruden at være instruktor i et sammenspilsfag også erfaring med tidligere fløjteelever. Marie har i de seneste år været aktiv fløjtenist inden for studenterrevyer, sammenspilshold på musikvidenskab og i andre sammenhænge og er i dag fløjtenist i et stort 18-mands band fra Aarhus, der spiller koncerter rundt i hele landet.

Undervisning i tværfløjte

Marie underviser elever i alle aldre på begynder-, let øvet- og øvet-niveau. Undervisningen vil tage udgangspunkt i elevens niveau og ønsker. I undervisningen indgår der blandt andet:
- Nodelære
- Rytmelære
- Kendskab til instrumentet
- Fokus på vejrtrækning
- Teknik
- Lyd- og toneudvikling

For de let øvede og øvede vil der ydermere indgå:
- Musikalsk udtryk
- Genrekendskab
- Improvisation

Undervisers genrer
Undervisningen kan både være i klassisk og rytmisk musik. Marie tager udgangspunkt i elevens ønsker og niveau og vælger derudfra et relevant repertoire for eleven. Repertoireret vil indeholde både solostykker, sammenspilsstykker og stykker akkompagneret med klaver.

Første lektion
Den første lektion bruges på at lære hinanden at kende og snakke om det kommende undervisningsforløb. Marie tager altid udgangspunkt i elevens niveau og ønsker for undervisningsforløbet.

Begyndere
For begyndere vil Marie i de første lektioner sætte fokus på at introducere eleven for tværfløjten – hvordan man samler og holder fløjten, og hvordan man får lyd og toner ud af fløjten. Hurtigt vil eleven finde sig selv spille små melodier på fløjten.

Skriv en uforpligtende besked til Marie, hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Marie's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler