Marie C.E.

(1 anbefaling)
Underviser i tværfløjte
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 23 t. og 21 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8000 Aarhus C

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 23 t. og 21 min.

Om Marie C.E.

Marie har en bachelor og kandidat i musikvidenskab ved Aarhus Universitet. Hun har spillet tværfløjte i 16 år og har gennem sin uddannelse i musikvidenskab stor erfaring med undervisning. Hun har blandt andet – foruden at være instruktor i et sammenspilsfag – også erfaring med tidligere fløjteelever. Marie er selv aktiv fløjtenist i et stort 19-mands band fra Aarhus, der spiller koncerter rundt i hele landet.

Undervisning i tværfløjte
Marie underviser elever i alle aldre på begynder-, let øvet- og øvet-niveau. Undervisningen vil tage udgangspunkt i elevens niveau og ønsker. I undervisningen indgår der blandt andet:
- Nodelære
- Rytmelære
- Kendskab til instrumentet
- Fokus på vejrtrækning
- Teknik
- Lyd- og toneudvikling

For de let øvede og øvede vil der ydermere indgå:
- Musikalsk udtryk
- Genrekendskab
- Improvisation

Undervisers genrer
Undervisningen kan både være i klassisk og rytmisk musik. Marie tager udgangspunkt i elevens ønsker og niveau og vælger derudfra et relevant repertoire for eleven. Repertoireret vil indeholde både solostykker, sammenspilsstykker og stykker akkompagneret med klaver.

Første lektion
Den første lektion bruges på at lære hinanden at kende og snakke om det kommende undervisningsforløb. Marie tager altid udgangspunkt i elevens niveau og ønsker for undervisningsforløbet.

Begyndere
For begyndere vil Marie i de første lektioner sætte fokus på at introducere eleven for tværfløjten – hvordan man samler og holder fløjten, og hvordan man får lyd og toner ud af fløjten. Hurtigt vil eleven finde sig selv spille små melodier på fløjten.

Skriv en uforpligtende besked til Marie, hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Anbefalinger af Marie C.E. 5

Oprettet den 31/08/21
Elisabeth A.
Marie er en meget dygtig og seriøs underviser. Hun har gehør for både musikken og eleven. Hun er fleksibel mht undervisningstidspunkter og har overholdt vores aftaler 100%. Jeg kan varmt anbefale Marie som fløjtelærer- og så er hun også et humoristisk og musikalsk bekendtskab.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder