Marie H. V.

Underviser i sangskrivning, sang, musikproduktion
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 50 t. og 35 min.

Undervisningssteder

I øvelokale

9000 Hasseris

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 50 t. og 35 min.

Om Marie H. V.

Jeg kan undervise i sangskrivning, sang og musikproduktion - det sidstnævnte på begynder/øvet niveau til evt. at lære at lave demoindspilninger.

Min undervisning er fokuseret på at styrke elevens selvtillid ift. sangskrivning, da det er vigtigt at stole på sin egen historie og måden man skriver sange på. Jeg går meget op i at man skal lære at bruge sine øre og lytte til sin musikalske intuition. Eleven behøver derfor ikke være dygtig til musikteori, men blot have gåpåmod og turde åbne op for sangskrivningen overfor mig. På den måde lærer jeg eleven at kende og vi kan snakke om forventninger og motiveringen for undervisningen.

Det er en fordel hvis eleven kan spille på et instrument (begynderniveau er helt fint) og har lyst til at præsentere eget sangskrivningsmateriale.

Min erfaring og uddannelse:
Jeg har en bachelorgrad i musikvidenskab - populærmusik og lydproduktion, fra Aalborg Universitet med sang som mit hovedinstrument. Jeg har studeret sangakrivning på Engelsholm Højskole og har skrevet mine egne sange i mange år. I dag har jeg mit eget artistprojekt og er udøvende musiker. Jeg har tidligere været fastansat musiklærer på en friskole og har flere års erfaring som underviser og pædagogmedhjælper.

Min undervisning kommer til at være tilpasset den enkelte elev og du er derfor meget velkommen til at sende mig en besked eller ringe til mig, hvis du vil vide mere.
Jeg glæder mig til at møde dig!

De bedste hilsner
Marie

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder