Martha M. N. K. K.

(2)

Om

Instrument
Violin, Bratsch
Lokation
Tjele. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
19 t. og 24 min.

Om Martha M. N. K. K.

I undervisningen er mit fokus, inspirerende nærvær, vi skal have det sjovt sammen.
Jeg tager udgangspunkt i elevens stærkeste side, herfra lærer eleven den grundlæggende teknik, som giver den bedste klangdannelse og musikkens grundlæggende byggesten som puls, rytme, nodelæsning, at lytte sig frem og spille udenad.
Når eleven har lært det grundlæggende og kan spille sit instrument, er jeg åben for elevens ønsker om musikstykker. Altid baseret på at instrumentalteknikken er i orden, så det er muligt at spille værket. Jeg omskriver gerne stykker, så de tilpasses elevernes niveau, når det er muligt.
Hvis eleverne ønsker hurtigt at dygtiggøre sig og nå resultater, er daglig øvning nødvendigt. Gentagelsen er det, der bygger nye baner i hjernen.
Selv har jeg en konservatorie uddannelse med diplomeksamen i violin. Jeg har spillet i symfoniorkester, spiller som freelance musiker og har undervist på musikskole i 44 år. Her har jeg haft den store glæde at en del af mine elever har spillet sig ind på Det Kongelige Danske Musikkonservatories Juniorstrygere. Jeg har mit hjerte i at undervise og glæder mig til at møde dig og spille sammen.

Martha M. N. K. K.'s fremhævede kompetencer

25+ års erfaring som underviser Uddannet fra musikkonservatorium God til begyndere Underviser op til MGK-niveau

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    8830 Tjele

    I øvelokale

    2820 Gentofte

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Martha M. N. K. K. 5

Anne N.

Oprettet den 28/01/22

Martha M er en virkelig dygtig lærer! Meget engageret og positiv og god til at motivere. Hun er tålmodig og god til at forklare og leve sig ind i, hvor man er som elev. Jeg glæder mig, hver gang jeg skal afsted til undervisning! :-)

Nicoline S.

Oprettet den 22/06/22

Tålmodig og rar underviser, som har mange gode tricks og teknikker at lære fra sig. Hun var rigtig god til at tilpasse sin undervisning, så den passede tilnetop mig.

Lignende undervisere

...