Mathias O.

Certificeret underviser i Bas, Komposition, Guitar

Certificeret underviser i Bas, Komposition, Guitar

Fra 148,75 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2000 Frederiksberg

Hos elev

Om Mathias O.

Mathias er multiinstrumentalist, komponist og arrangør og har, fra barnsben været dedikeret til musikken. Han dimitterede som rytmisk bassist fra Sankt Annæ MGK i 2013, og har siden da været selvstændig musiker og spillet op imod 300 jobs - både med egne projekter og med kunstnere som Aura Dione og Mikkel Schrøder. Hans næste mål er Det Rytmiske Musikkonservatorium.

Undervisningen
Som underviser er det Mathias’ dagsorden, at han sammen med eleven opbygger et personligt og musikalsk samspil, som hele tiden gør det både sjovt og lærerigt at være i. Han tager derfor altid udgangspunkt i elevens egne målsætninger og forventninger, da han mener, at det er grundstenen for at eleven får størst udbytte af undervisningen. Dertil supplerer han med værktøjer, som gør eleven i stand til at opnå disse mål - dette i form af:
- Teori
- Teknik
- Kreativt udtryk/Improvisation
- Komposition
- Øre- og gehørtræning
- Indspilning

Bas
Hvad end dit niveau er, vil du få en masse gode værktøjer til at videreudvikle din musikalske forståelse. Det kan være med et fundamentalt fokus på bassen og dens rolle i musikken, en teoretisk indgangsvinkel (bl.a. i form af nodelære, taktarter, skalaer), teknikøvelser, samt et fokus på performance, både i koncert- og prøvesammenhænge.

Komposition/Indspilning
Her kan der blive taget udgangspunkt i at skrive helt basale popmelodier, arrangere musik til kæmpe orkestre, det lyriske aspekt af komposition og vigtigst af alt, det overordnede kunstneriske udtryk. Der vil også være mulighed for at prøve kræfter med at indspille og arbejde med at få sit helt eget lydbillede frem i musikken.

Guitar (for begyndere)
Her vil Mathias favne det helt grundlæggende indenfor akkorder og melodispil på guitar.

Genre
Mathias besidder en bred vifte af kendskab til genrer og andre musiske subelementer, så om du er til jazz, rock, progressiv metal, latin eller noget helt femte, vil han altid være i stand til at tage udgangspunkt i det, du som elev brænder for.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Mathias's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler