Mathias O.

Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i rytmisk musik
Kan hjælpe med sceneskræk
Underviser i bas, komposition, guitar, sammenspil
Fra 236,25 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 40 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2000 Frederiksberg

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Mathias kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i rytmisk musik
Kan hjælpe med sceneskræk
Specialiseret i pop
Specialiseret i jazz
Fra 236,25 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 40 min.

Om Mathias O.

Mathias er professionel musiker, komponist og producer - og har fra barnsben af dedikeret hele sit liv til musikken. Han er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium med pædagogisk overbygning og har, foruden at undervise, været en del af musikbranchen i mere end et årti - et årti der bl.a. har ført til arbejde med kunstnere som Aura Dione, Brandon Beal, Citybois, INDIANS, Fridolin og Frederik Nordsø, Mikkel Schrøder og Annette Heick - og også med forskellige profilerede musikere i bl.a. London og New York. Derudover arbejder Mathias med at komponere og producere musik til Film/TV og reklamer.

Undervisningen: Kun fantasien sætter grænser!
Som underviser besidder Mathias alle de nødvendige værktøjer og redskaber for at kunne undervise, men vigtigst for ham er det, at tage udgangspunkt i hvad du som elev gerne vil lære, da dette er grundstenen for at du får størst udbytte af undervisningen. Som underviser og elev vil I komme til at opbygge et personligt og musikalsk samspil, som hele tiden gør det både sjovt og ekstremt lærerigt at være i, og hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan opnå!
For at opnå dine mål, vil Mathias supplere med koncepter som:

- Teori
- Teknik
- Kreativt udtryk/Improvisation
- Komposition
- Øre- og gehørtræning
- Indspilning
- Sammenspil/band

Bas
Hvad end dit niveau er, vil du få en masse gode værktøjer til at videreudvikle din musikalske forståelse! Det kan være med et fundamentalt fokus på bassen og dens rolle i musikken, en teoretisk indgangsvinkel (bl.a. i form af nodelære, taktarter, skalaer), teknikøvelser, samt et fokus på performance, både i koncert- og prøvesammenhænge (bla.a til dig som gerne vil på musikskole, MGK eller Konservatoriet).

Guitar (for begyndere og let/mellem øvede)
Her favner Mathias det helt grundlæggende indenfor akkorder, melodispil og riffs. Han har et stort fokus på kreativitet og på hvordan guitaren i form af forskellige roller kan farve musikken og fungere som både soloinstrument og i bandsammenhænge. Du vil få en masse gode værktøjer til senere hen at kunne performe på et højt niveau!

Sammenspil/Band
Har du et band du spiller i, eller vil du gerne undervises i hold? Mathias har årevis af erfaring indenfor sammenspil, og vil tage udgangspunkt i bla.a jeres samlede lyd, liveperformance, øvemetoder og indspilning, så I får et skarpt og flot lydbillede. Dette kan være både i form af musik du/I selv komponerer eller cover musik. Alt gælder!
(Pris kan variere)

Genre
Mathias besidder en bred vifte af kendskab til genrer og andre musiske subelementer. Så om du er til jazz, rock, progressiv metal, samba eller noget helt femte, vil han altid være i stand til at tage udgangspunkt i det, du som elev brænder for!

Mathias kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i rytmisk musik
Kan hjælpe med sceneskræk
Specialiseret i pop
Specialiseret i jazz

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder