Mathias O.

Certificeret underviser i: Bas, Komposition, Guitar, Sammenspil

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Bas, Komposition, Guitar, Sammenspil

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 1 t. og 32 min.


Fra 202,50 - 253,13 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted
Online

Hos underviser
2000 Frederiksberg

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.

Om Mathias O.

Mathias er professionel musiker, komponist og producer - og har fra barnsben af dedikeret hele sit liv til musikken. Han er uddannet fra både MGK (Sankt Annæ Gymnasium) og fra Det Rytmiske Musikkonservatorium, og har været en del af musikbranchen i mere end et årti - et årti der bl.a. har ført til arbejde med kunstnere som Aura Dione, Citybois, INDIANS, Julius Wilder, Fridolin Nordsø, Mikkel Schrøder og Annette Heick - og også med forskellige profilerede session musikere i bl.a. London og New York.

Undervisningen: Kun fantasien sætter grænser!
Som underviser besidder Mathias alle de nødvendige værktøjer og redskaber for at kunne undervise, men vigtigst for ham er det, at tage udgangspunkt i hvad du som elev gerne vil lære, da dette er grundstenen for at du får størst udbytte af undervisningen. Som underviser og elev vil I komme til at opbygge et personligt og musikalsk samspil, som hele tiden gør det både sjovt og ekstremt lærerigt at være i, og hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan opnå.
For at opnå dine mål, vil Mathias supplere med koncepter som:

- Teori
- Teknik
- Kreativt udtryk/Improvisation
- Komposition
- Øre- og gehørtræning
- Indspilning
-Sammenspil/band

Bas
Hvad end dit niveau er, vil du få en masse gode værktøjer til at videreudvikle din musikalske forståelse. Det kan være med et fundamentalt fokus på bassen og dens rolle i musikken, en teoretisk indgangsvinkel (bl.a. i form af nodelære, taktarter, skalaer), teknikøvelser, samt et fokus på performance, både i koncert- og prøvesammenhænge (bla.a til dig som gerne vil på musikskole, MGK eller Konservatoriet).

Guitar (for begyndere og let/mellem øvede)
Her favner Mathias det helt grundlæggende indenfor akkorder, melodispil og riffs. Han har et stort fokus på kreativitet og på hvordan guitaren i form af forskellige roller kan farve musikken og fungere som både soloinstrument og i bandsammenhænge. Du vil få en masse gode værktøjer til senere hen at kunne performe på et højt niveau.

Sammenspil/Band
Har du et band du spiller i, eller vil du gerne undervises i hold? Mathias har årevis af erfaring indenfor sammenspil, og vil bruge erfaringen til at tage udgangspunkt i bla.a jeres samlede lyd, liveperformance, øvemetoder og indspilning, så I får et skarpt og flot lydbillede. Dette kan være både i form af musik du/I selv komponerer eller cover musik. Alt gælder!
(Pris kan variere)

Genre
Mathias besidder en bred vifte af kendskab til genrer og andre musiske subelementer. Så om du er til jazz, rock, progressiv metal, samba eller noget helt femte, vil han altid være i stand til at tage udgangspunkt i det, du som elev brænder for.

  •  Mathias O. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Mathias O.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Mathias's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder