Mathias P.

Underviser i saxofon
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2200 København N

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Har en svartid på +100 timer

Om Mathias P.

Om Mathias
Mathias brænder for at spille og undervise i saxofon. Til dagligt går han på MGK, og fordyber sig her i musikkens verden.

Undervisning i saxofon
Mathias’ undervisning er for både begyndere og øvede. Undervisningen tager udgangspunkt i elevens lyst til at lære og blive inspireret, og det er vigtigt for ham at kunne hjælpe med at udvikle og stimulere denne lyst.


Udvalgte fokuspunkter i undervisningen er:
- Klang og egalitet

Fokus på ensartet kvalitet i hele registret og føler at man har kontrol og selv bestemmer over instrumentet.- Gehør -og hørelæretræning

Gehøret er evnen til at opfatte, fastholde og gengive musikalske strukturer. Dette trænes hos Mathias gennem simple og effektive principper.

I Mathias’ undervisning bliver man forsynet med en forskellige øvelser, der styrker embouchure, vejrtrækningsteknik og ens forståelse for harmonik og improvisation.

Han lægger stor vægt på at eleven ikke er til eksamen, men i en arbejdsproces, og at elevens ønsker og motivation er i centrum. 


Særligt for begyndere
Til den første lektion stiller Mathias en saxofon til rådighed.
Skriv en uforpligtende besked til Mathias, hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder