Matilde

Certificeret underviser i: Sang, Klaver

Certificeret underviser i: Sang, Klaver

Fra 177,19 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Undervisningssted

Hos underviser
9000 Aalborg

Hos elev

I øvelokale
9000 Aalborg Centrum
9000 Aalborg Centrum

Om Matilde

Matilde blev i juni 2019 færdig som cand.mag. i musikvidenskab med sang som profileringsfag. Hun har sunget og spillet klaver, siden hun var 6 år gammel.

Undervisning i sang
Matilde underviser i sang på begynderniveau eller let øvet niveau for elever i alle aldre, og i undervisningen indgår der blandt andet:
- Relevante omvarmningsmetodikker for enhver stemme til enhver sangteknik med inspiration fra klassisk stemmeteori og -træning
- Et ønske fra undervisers side om at imødekomme elevens mål og formål med den pågældende sangundervisning, hvad end der er tale om rytmisk eller klassisk sang
- Eventuelt basal viden og oplæring inden for mikrofonteknik

Matilde har undervist gymnasieelever i forbindelse med frivilligt kor med henblik på at opnå erfaringer inden for emnefelterne sang, klaver og musikledelse.
Hun har fungeret som professionel freelance sanger og pianist i 10 år, både klassisk og rytmisk.

Undervisning i klaver
Matilde underviser i klaver på begynderniveau eller let øvet niveau for elever i alle andre, og i undervisningen indgår der blandt andet:
- Et ønske fra undervisers side om at imødekomme elevens mål og formål med den pågældende klaverundervisning
- Et udgangspunkt i relevant musikteori, som danner grundviden og bedst muligt overblik, når eleven enten skal påbegynde arbejde med klaveret helt fra bunden eller fortsætte med dygtiggøre sig på klaveret.

Matilde har undervist elever i alderen 20 - 25 år siden 2014 med det formål at lade eleverne opnå størst mulig indsigt i klaverets mange musikalske facetter.

Undervisers genre
Matilde har erfaringer inden for både rytmisk og klassisk sang – musical-/filmmusik, soulgenren, pop-/rockgenren, salmer m.m.
Herudover også rytmisk og klassisk klaver – akkorder til akkompagnement, melodi/becifring, nodelæsning, skalagrundlag m.m.

Første lektion
I første lektion vil underviser foretage en samtale med eleven om hans/hendes ønsker og forventninger til undervisningen samt skabe klarhed omkring elevens niveau, diverse formaliteter (såsom bogkøb, belatingsordninger m.v.) samt fremadrettede aftaler.

Begyndere
Er du på begynderniveau i enten sang eller klaver, er Matilde det oplagte valg som underviser for dig i Aalborg-området. Hun har intentioner om at imødekomme dine behov og ønsker til undervisningen, og under første lektion vil der fokuseres meget på at skabe en bedst mulig start på et undervisningsforløb med personlighed og professionelt samarbejde mellem Matilde og eleven.

Skriv en uforpligtende besked til Matilde, hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Matilde

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Karen H.
Matilde er entuiatisk, har super godt humør og er meget pædagoisk i forhold til min søn Lukas

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Matilde's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler