Max

Max

Max

Om Max

I min undervisning lægger jeg stor vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt for eleven. Jeg fokuserer meget på at videregive min faglighed og entusiame til eleven og det er altid eleven som bestemmer tempoet.
Stille og roligt vil jeg introducere eleven for både sangskrivning og/eller produktion og de forskellige teknikker der ligger bag samt give tips og tricks til at lave et godt lydmix. Alt sammen i elevens eget tempo.
Jeg underviser både begynder og øvet, men det er en klar fordel hvis eleven har et kendskab til LOGIC PRO og har en computer, da jeg så kan give lektier for, og derved styrke elevens udvikling mere kontinuerligt. Jeg anbefaler at mødes med eleven 1 gang om ugen, da en kontinuerlig proces vil styrke elevens udvikling på længere sigt. Derfor vil jeg anbefale et klippekort så eleven og jeg selv får opbygget en relation og skaber tillid, så undervisningen bliver både behagelig og afslappet.
Min erfaring er, at jo mere tryg eleven føler sig, desto mere udbytte får eleven også. I min undervisning handler det ikke om at blive den bedste til alt, men at være den bedste udgave af sig selv. Jeg stiler meget efter at understøtte elevens personlighed og dermed bringe den frem i elevens eget udtryk.

Når vi mødes første gang, anbefaler jeg en samtale med eleven, hvor vi lærer hinanden lidt at kende. Jeg vil typisk spørge lidt ind til elevens baggrund og interesser og fortæller lidt om mig selv.
For at eleven får mest ud af undervisningen, anbefaler jeg at man øver sig på det man får for, fra uge til uge. Det er IKKE et krav at man øver sig men det er sjovest at møde op og ha´ øvet sig lidt :)

Jeg beskæftiger mig primært med Pop, House og Indie genren men hvis du som elev har et ønske om andre genrer er jeg meget lydhør :)

Jeg har undervist i 10 år og har størst erfaring med at undervise børn og unge i alderen 12-25 år, men tager elever i alle aldre.

I mit virke som sangskriver, producer og mixer, har jeg arbejdet med artister som Rasmus Walter, JÆRV, IAMJJ, Sanne Salomonsen m.fl. Derudover har jeg også komponeret musik til reklamefilm og spillefilm.
Ved siden af, arbejder jeg også som speaker og dubber til forskelige typer af reklamer.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, og så håber jeg at se netop DIG i mit studie.

Vh Max

Priser

Fra 303,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Musikproduktion, Sangskrivning, Mix

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Max's fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Apple Certified i Logic Pro Specialiseret i pop Specialiseret i EDM Specialiseret i hip hop 10+ års erfaring som underviser

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 8 t. og 42 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    I øvelokale

    1171 København K

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 8 t. og 42 min.

Lignende undervisere

...