Megumi S.

Certificeret underviser i Klassisk sang, Sang

Certificeret underviser i Klassisk sang, Sang

Fra 170,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
5210 Odense NV

I øvelokale:
5000 Odense C
5000 Odense C

Om Megumi S.

Megumi er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og Syddansk Musikkonservatorium hvor hun i øjeblikket er ved at tage en kandidatgrad. 

Megumi har sceneerfaringer i Operakor og som korsanger og solist i koncerter i kirker. Hun har også deltaget i adskillige kurser, bl.a Opera Performance Masterclass i Universität für musik und darstellende kunst i Wien og Balance Arts Opera i Berlin.
Megumi er født i Tokyo, Japan og er opvokset i et musikalsk hjem, hvor hendes mor var violinlærer og hendes moster var klaverlærer. Hun studerede jura i Tokyo og arbejdede hos A.P. Møller Mærsk i Tokyo og København.Da Megumi har boet i U.S.A. og i Danmark i mange år og har arbejdet sammen med mennesker fra hele verden, har hun en international baggrund. 
Hendes modersmål er japansk, men hun taler engelsk og dansk og synger på engelsk, dansk, norsk, tysk, italiensk og fransk. Undervisningen i sang


Megumi underviser i klassisk sang for både begyndere og let øvede i alle aldre.At synge foran mennesker kan være meget personligt og kræver mod. 
Derfor er det vigtigt at støtte eleverne og skabe et rum med tryghed. Det er vigtigt at finde glæden ved at synge så det føles sjovt og inspirerende. Samtidigt kan koncentreret arbejde frigøre stemmen.

Vi går stille og roligt i gang med at afspænde og opvarme kroppen. 
Vi starter med afspændingsøvelser for at finde din naturlige stemme og gradvist fortsætte med tilpassende øvelser for at stemmen kan udvikle sig. 
Samtidigt arbejder vi for at finde en god støtteenergi i kroppen, mærke muskler der skal arbejde og øve fleksibelt vejrtrækning. Vi opdager hvor der er blokeringer i krop og sind og får stemmen til at åbne sig, ved at arbejde med disse blokeringer. 
Efter de indledende øvelser fortsætter vi arbejdet med en sang, vi har valgt sammen.Tekst, ord og sprog er også meget vigtigt. Vi arbejder med at fortælle historier i sange og indlevelse i musikken. 


Undervisningen i klaver for begyndere


Megumi underviser klaver for begyndere i alle aldre. I undervisningen indgår blandt andet:


- Rytmeøvelser, skalaøvelser, elementær nodelæsning

- Musikforståelse

- Musikalsk fortolkning

- Gerne kombination af klaver og sang, hvis eleven ønsker det. 

Megumi underviser også gerne børn, og her er undervisning mere legende opsætning for børn for at de har det sjovt med at spille. Første lektion
I den første lektion vil Megumi lærer hinanden at kende, og høre om hvorfor du har valgt at gå til sang/klaver og hvad du gerne vil have ud af undervisningen. Vi starter med introducerende øvelser, og fortsætter med en sang eller et stykke som du medbringer.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Megumi S.

4 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Emilie M. N.
Jeg synes jeg er nået langt på rigtig kort tid jeg synes at Megumi er god til at lære fra sig jeg kan godt anbefale Megumi

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Megumi's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler