Mette M.

Certificeret underviser i: Sang

Tilbyder også fjernundervisning
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium

Certificeret underviser i: Sang

Tilbyder også fjernundervisning
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium

Fra 278,44 - 309,38 kr pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
8200 Aarhus N

I øvelokale
8000 Aarhus C

Tilbyder også fjernundervisning
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium

Om Mette M.

Mette er uddannet sanger fra Rytmisk musikkonservatorium og har gemmen årene selv sunget både i klassisk kor, Vocal Line, soul, jazz, rock, folk og er stadig i gang med at udfordre sin stemme...

Som underviser er Mette åben og positiv - både som person og over for stilarter. Hun tilpasser sin undervisning til dig og din stemme, så I sammen finder frem til dit udtryk og den bedste teknik for dig.

Sang kan være meget grænseoverskridende at gå til, men Mette er god til at skabe en tryg og tillidsfuld atmosfære, så det bliver rart og sjovt for dig som elev.

Første sanglektion: Når I lige har snakket lidt vil Mette typisk lave nogle stemmeøvelser fx skalaer ved klaveret, så hun får prøvet din stemme af. Derefter hjælper hun dig med at finde en sang der passer til din stemme, og styrker det I fremadrettet skal arbejde med. Du er også velkommen til selv at tage en sang med.

Mette har stor erfaring med forskellige niveauer, og ser ikke niveauet som vigtigt. Det vigtigste er at I sammen får en god proces, og at du oplever successer og fremskridt i et tempo der passer dig. (Om man øver sig mellem lektionerne er op til den enkelte...! )
Mette er god til at forklare, så alle kan forstå det.

Folk med div. stemmeproblemer har ofte godt af at gå til sang, og her har Mette også stor erfaring, og får det ofte vendt til noget positivt. Det kræver dog at man er lidt tålmodig og er villig til at arbejde meget selv.

Mettes inspiration kommer bl.a fra sangpædagogerne Cathrine Sadolin, Anne Rosing-Schou og Jo Estill. Gennem årene har hun desuden med stor succes fundet sin egen måde at formidle sang og teknik.

MMmelodies, er et sang/stemmetrænings øveprodukt som Mette har udviklet. Det er et godt supplement til undervisningen, hvor man kan træne stemmenteknikker vha skalaer og synge sammen med klaver, som bliver spillet. Det kan købes online.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Mette M.

5 Gennemsnit baseret på 4 anbefalinger

Benedikte Hvam
Jeg haft en rigtigt god undervisning hos Mette, hun er super god til at finde sange der passer til ens toneregister. Jeg er super tilfreds
Trine Mathiassen Oppfeldt
Super sangundervisning, konstruktiv feedback og trygge rammer:-)
Christopher Simon Søby Krogh
Faglig dygtig, fantastisk energi og meget behagelig og tryg. Mette får mine varmeste anbefalinger! :-)
Frederikke S. M.
Jeg tror ikke, at man IKKE kan lide Mette. Hun er hjertevarm, og man føler sig ufattelig tryg i hendes undervisning. (Også selvom man er nybegynder) God til at forklare og til at finde passende sange samt øvelser til ens stemme. Stor anbefaling herfra.

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Mette's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler