Mette M.

(5)

Mød Mette M.

Om

Instrument
Sang
Lokation
Online. Aarhus N. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
27 t. og 30 min.

Om Mette M.

Mette er uddannet sanger fra Rytmisk musikkonservatorium og har gemmen årene selv sunget både i klassisk kor, Vocal Line, soul, jazz, rock, folk og er stadig i gang med at udfordre sin stemme...

Som underviser er Mette åben og positiv - både som person og over for stilarter. Hun tilpasser sin undervisning til dig og din stemme, så I sammen finder frem til dit udtryk og den bedste teknik for dig.

Sang kan være meget grænseoverskridende at gå til, men Mette er god til at skabe en tryg og tillidsfuld atmosfære, så det bliver rart og sjovt for dig som elev.

Første sanglektion: Når I lige har snakket lidt vil Mette typisk lave nogle stemmeøvelser fx skalaer ved klaveret, så hun får prøvet din stemme af. Derefter hjælper hun dig med at finde en sang der passer til din stemme, og styrker det I fremadrettet skal arbejde med. Du er også velkommen til selv at tage en sang med.

Mette har stor erfaring med forskellige niveauer, og ser ikke niveauet som vigtigt. Det vigtigste er at I sammen får en god proces, og at du oplever successer og fremskridt i et tempo der passer dig. (Om man øver sig mellem lektionerne er op til den enkelte...! )
Mette er god til at forklare, så alle kan forstå det.

Folk med div. stemmeproblemer har ofte godt af at gå til sang, og her har Mette også stor erfaring, og får det ofte vendt til noget positivt. Det kræver dog at man er lidt tålmodig og er villig til at arbejde meget selv.

Mettes inspiration kommer bl.a fra sangpædagogerne Cathrine Sadolin, Anne Rosing-Schou og Jo Estill. Gennem årene har hun desuden med stor succes fundet sin egen måde at formidle sang og teknik.

MMmelodies, er et sang/stemmetrænings øveprodukt som Mette har udviklet. Det er et godt supplement til undervisningen, hvor man kan træne stemmenteknikker vha skalaer og synge sammen med klaver, som bliver spillet. Det kan købes online.

Mette M.'s fremhævede kompetencer

Tilbyder også fjernundervisning God til begyndere Uddannet fra musikkonservatorium Uddannet inden for pædagogik Kan styrke din rytmefornemmelse Kan hjælpe med sceneskræk Specialiseret i rytmisk musik Underviser på konservatorie-niveau Underviser børn fra 10 år 25+ års erfaring som underviser Underviser i noder Underviser i improvisation Erfaring med talepædagogiske teknikker

Fra 388,00 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8200 Aarhus N

  I øvelokale

  8000 Aarhus C

Mette er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 388,00 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Mette M. 5

Frederikke S. M.

Oprettet den 20/11/19

Jeg tror ikke, at man IKKE kan lide Mette. Hun er hjertevarm, og man føler sig ufattelig tryg i hendes undervisning. (Også selvom man er nybegynder) God til at forklare og til at finde passende sange samt øvelser til ens stemme. Stor anbefaling herfra.

Agnes R. N.

Oprettet den 30/03/22

Hver lektion med Mette har været som at give en gave til sig selv. Man træder ind i et trygt rum med god energi og en utrolig dygtig underviser og sanger, der lige ved hvad hun skal sige og gøre for at man bliver bedre.

Benedikte Hvam

Oprettet den 17/03/15

Jeg haft en rigtigt god undervisning hos Mette, hun er super god til at finde sange der passer til ens toneregister. Jeg er super tilfreds

Lignende undervisere

...