Mette H. Ø.

Underviser i tværfløjte
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Undervisningssteder

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Om Mette H. Ø.

Min undervisning tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov. Om det er at forbedre din tekniske kunnen, lære et særligt repertoire eller bare at have det sjovt med at spille dit instrument.
Jeg har meget erfaring indenfor orkestermusik, klassisk fløjterepertoire, samtidsmusik og fri improvisation. Jeg tror på at kreativitet i undervisning og øvningen gør det sjovere at lære et instrument. Jeg vil altid forsøge at møde eleven hvor de er, og det er vigtigt for mig, at undervisningslokalet er et trygt rum, hvor man kan komme og nyde sin musik uanset niveau.

I et undervisningsforløb starter vi med at tale om hvilken musik eleven interesserer sig for, hvad de gerne vil have ud af undervisningen. Evt. kan eleven komme med et stykke musik, de har spillet for nylig, så vi har et udgangspunkt. Jeg vil altid gerne høre eleven spille et eller andet i den første time for at få en indtryk af, hvad vi skal arbejde på. Undervisningen vil foregå i mit hjem på Trøjborg, og en jo før vi kommer i gang med at spille jo bedre.
Jeg anbefaler at vi mødes hver til hver anden uge alt efter elevens ønske. Jeg ser gerne at eleven forbereder sig hjemme, da det at spille musik meget handler om kontinuitet, men vi taler naturligvis om hvor meget tid eleven har, og selv hvis de ikke har haft mulighed for at forberede sig, får vi noget ud af timen sammen.

Jeg går meget op i det klanglige aspekt af at spille fløjte, og har en masse sjove og spændende øvelser, der kan hjælpe på forskellige metoder. Vi vil arbejde med duetter, fordi det altid er givende at spille sammen med nogen, og med solostykker der passer til elevens niveau. Herudover vil vi også arbejde kreativt med improvisation for at styrke elevens musikalitet. Hvis det ønskes kan vi også lege med elektroniske effekter.

Jeg har erfaring med at undervise unge og voksne på et let øvet niveau, men hvis du er ny på dit instrument kan vi også sagtens finde ud af noget. Jeg underviser gerne folk fra 13 og op. Jeg foretrækker at undervise solo, da det at spille et instrument er ekstremt individuelt.

Jeg har spillet fløjte siden jeg var 9 år, og har en bachelor fra Det Jyske Musikkonservatorium, er i gang med en kandidatuddannelse samme sted, og har derudover et professionelt virke som musiker i forskellige bands og med soloprojekter. Jeg beskæftiger mig meget med avantgardemusik, men har spillet klassisk musik i størstedelen af mit liv. De senere år har jeg arbejdet en del med kontemporær klassisk musik og samarbejdet med komponister og sangskrivere.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder