Michael A.

Michael A.

Michael A.

Om Michael A.

Michael har været aktiv som freelance musiker, musiklærer og workshopinstruktør siden 2002, og har undervist blandet andet som privat, på musikskoler, aftenskoler, privatskole og produktionshøjskole. Han er uddannet fra det Det Jyske Musikonservatorium i 2011 med kandidat uddannelse i rytmisk musikpædagogik med hovedfagene Trommer og Sang, Spil og Bevægelsesledelse.

Michael er aktiv i mange bands og projekter, og han har arbejdet sammen med kunstnere som Ufo Yepha, Morten Musik/Lille Morten og Stjernerne, Family Grand, Bar Da Bing en trommetrio, Orient á la Tino, The Birth of a Human, Kurve, Agata & Me med mere.

At spille og lære musik skal være sjovt for at det kan tages seriøst, og det skal være seriøst for at det kan være rigtig sjovt. Hos Michael er det seriøs fordybelse og umage med at have det sjovt med musikken.

Undervisningen
Michael underviser i trommer og trommesæt for alle aldre og på alle niveauer og i trommeundervisningen indgår der blandt andet:
- Tromme- og stikteknik fra let til avanceret
- Groove og fill-in inspiration.
- Bredt genrekendskab.
- Solo- og improvisationsøvelser.
- Sjove krydskoordineringsøvelser.
- Skæve taktarter, metrik og melodi på trommerne.
- Nodekendskab og optagning af lyd til dokumentation og lektier.
- Trommens historie.
Der tages hele tiden udgangspunkt i dig som elev, hvilke ønsker du måtte have, eller hvilken musik eller ambitioner der optager dig. Om det er et fedt pusterum i hverdagen, styrkelse af din musiske intelligens og indlæringsevne, eller ønsket om et aktivt arbejde eller fritidsliv med musik.

Stomp, perkussion og trommesammenspil
Michael underviser også i trommesammenspil for små grupper/par af 2 til 3. Dette gøres ved at i tilmelder jer sammen. (Større grupper er også muligt, men for ønsket om flere sammen end 2-3, kontakt da Michael for mere information om mulighederne.) Indholdet her er både som i trommeundervisningen ovenfor, tilføjet den enestående mulighed for trommesammenspil med små spillestykker for flere trommesæt eller stomp (spil på alt f.eks. skrald) og perkussion.

Sammenspil
Michael giver også mulighed for at modtage duoundervisning. Find priserne her:


Undervisning for to eller flere elever planlægges i forløb af 10 lektioner ad gangen. Skriv til Michael for at høre nærmere.

Genre
Michael underviser meget genre bredt fra jazz til pop, rock og fusion, men hans hjerte banker helt særligt for Balkan beats, New Orleans beats og World genre som diverse latin, bossa, salsa/songo beats. Dette blandet med en anden stor kærlighed for drum ‘n bass og break beats.

Første lektion
Booker du en time ved Michael, sættes der god tid af til at lære hinanden at kende og finde retningen for dig, og så naturligvis få spillet noget musik sammen.

Skriv en uforpligtende besked til Michael hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Priser

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Percussion, Trommer

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Det starter som regel her:

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    8660 Skanderborg

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Lignende undervisere

...