Mie

Mie

Mie

Om Mie

Jeg underviser ud fra elevens behov og niveau. Jeg tilpasser mål og retning for hver elev, men jeg ønsker samtidigt at gøre min undervisning afslappet for eleven, med plads til både humor og alvor. I mit undervisningsrum er der plads til det, der rør sig hos eleven. Jeg tilbyder også holdundervisning efter behov med en pris som vi kan aftale efter den første lektion. Fjernundervisning er også en mulighed. Jeg underviser både i klassisk og rytmisk musik, og har som dirigent erfaring med begge. Som sanger har jeg optrådt med både klassisk, pop, musical, gospel, soul, folk og jazz. Jeg kan også undervise i klaver-akkompagnement, akkorder og lettere klassiske/rytmiske stykker.

Jeg plejer at bruge den første undervisningslektion på at lære eleven at kende og snakke om ønskede mål, repertoire, længden af forløb mm. Jeg ser gerne, at eleven enten kommer med noget, som eleven har sunget/spillet før, eller eksempler på hvad eleven ønsker at arbejde med. Jeg er fleksibel med hvor undervisningen foregår, men ser gerne at det er i København. Jeg har adgang til lokaler på Nørrebro, som jeg kan booke efter behov og bor selv på Østerbro. Jeg anbefaler undervisning en gang om ugen og kan anbefale at købe et klippekort, da prisen er billigere, (og pengene refunderes for de klip, man ikke bruger).

Som underviser har jeg erfaring i at undervise i sang, kor og hørelære, både som privatlærer gennem de sidste 6 år og gennem mit arbejde som lærer på Sankt Annæ Gymnasium, hvor jeg har arbejdet i halvandet år. Jeg kan godt lide at undervise både voksne og børn, og jeg tilrettelægger altid min undervisning efter, hvad eleven ønsker at lære, både af mål eller bestemt repertoire.

Jeg har en bachelor som AM’er (Almen Musiklærer) med sang som hovedfagsinstrument fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor jeg også har haft hovedfag i rytmisk og klassisk musik. Her har jeg haft praktik med undervisning af børn og unge, både på musikskoler og folkeskoler. Efter min bachelor har jeg valgt at specialisere mig mere som klassisk kordirigent med en kandidat i kordirektion fra Kungaliga Musikhögskolan i Stockholm. Jeg har også gået et par år på en dirigentskole i DR, hvor jeg både har fordybet mig i kor- og orkesterdirektion.

Du er velkommen til at sende mig en besked, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at høre mere. Jeg glæder mig til at møde dig!

Priser

Fra 300,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Kor, Hørelære, Direktion

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Mie's fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium 5+ års erfaring som underviser Underviser både i klassisk og rytmisk musik Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Mulighed for at undervise søskende sammen Underviser alle aldre Tilbyder akkompagnering på klaver Underviser også online

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 47 t. og 59 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2400 København København NV

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 47 t. og 59 min.

Lignende undervisere

...