Miguel

Miguel

Miguel

(7)
Fra 213,02 DKK / 30 min.
 • Sang
 • Klaver
 • Trompet
 • Begynder
 • Let øvet
 • Øvet
 • Avanceret
 • Professionel

Gennemsnitlig svartid: 6 t. og 46 min.

Klippekort

Køb af klippekort til en underviser giver dig en nedsat pris, samtidig med at du bevarer fleksibiliteten.

Underviser i:

Sang, Klaver, Trompet

Ugedage:

Underviser alle ugens dage

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Miguel

5 (7)

Sofie B.

Oprettet den 05/12/20

Miguel er en fremragende underviser grundet hans tålmod, pædagogik og behagelige væsen. Jeg startede sang "fra scratch" og Miguel har hjulpet mig rigtig godt fra start, med en forståelse af toner samt vokal. Kun varme anbefalinger herfra :)

Nikolaj M.

Oprettet den 12/11/20

Miguel har en fantastisk karisma, han er altid glad og tålmodig, god til at lærer fra sig og spotte detaljer. Han har rigtig meget at give af og er dygtig til at hjælpe med at holde motivationen og passionen for at lære oppe. Jeg er personligt blevet bedre til både teknik, men også at være ét med musikken når jeg spiller, at udtrykke min egen klang og følelse når jeg spiller, som gør musikken levende og unik. Jeg kan uden tvivl stærkt anbefale Miguel som underviser!

Emil L. C.

Oprettet den 09/06/20

Vedrørende underviser, Miguel Vandborg :) Miguel Vandborg har været min klaver lærer i 2 år, og det har godt nok været en fornøjelse. Miguel er meget engageret i sin undervisning, og en seriøs underviser, når vi arbejder med musik. Han formår altid, at sprede en super positiv energi, når vi skal arbejde med et stykke. Miguels konservatorie viden er tydelig, når vi ved klaveret arbejder med rytme, arbejder analytisk eller arbejder med klaver-teknik. Hans kunnen fremgår tydeligt, når vi spiller sammen. En vigtig evne jeg mener Miguel også har, er at kunne skelne mellem sin konservatorie læring og mere rolig, basal læring. :) Han viser sine stærke kompetencer - når han begår sig på trompeten, på klaveret og også i sang. Miguel er derudover en person med en fantastisk energi! Han er altid smilende, og han formår altid at inspirere en. Musik, med mere. Han har en venlig og tålmodig indstilling når man spiller med ham. Det er vigtigt hos en lærer. Ind til videre har Miguel og jeg vovet os ud i adskillige instrumenter. Der bliver spillet mundharmonika, trompet, mest klaver, og der er også blevet sunget. Vi har givet den fuld gas med forskellige instrumenter, har spillet sammen, og sunget sammen. Det er en fantastisk energi der er i det, når det kører. Miguel og jeg har spillet klassisk klaver, vi har spillet Jazz-Jule Jingles, og vi har skam også sunget i Soul genren ! Miguel strækker sig over flere genrer og det har været, og forbliver en kæmpe fornøjelse at kunne lære af ham. De bedste anbefalinger, Emil la Cour.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  1264 København K

  I øvelokale

  1970 Frederiksberg C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.
Fra 213,02 DKK / 30 min.

Gennemsnitlig svartid: 6 t. og 46 min.

Lignende undervisere

...