Miguel

(7 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Sang, Klaver, Trompet

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Sang, Klaver, Trompet

Tilbyder også online undervisning.

Har en svartid på +100 timer


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
1306 København K

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
1970 Frederiksberg C

Tilbyder også online undervisning.
  •  Miguel tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Miguel

Om Miguel

Miguel er bachelor- og kandidatuddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Miguel har undervist alle aldre og niveauer og nyder at kunne hjælpe med at udvikle den enkelte elevs færdigheder på instrumentet. Han har flere års undervisningserfaring og har bl.a undervist steder som Hvidovre Musikskole (vikar-trompetlære), Bornholms Musikskole (trompetlære) og diverse skoleorkestre mm.
I øjeblikket er han tilknyttet Københavns Musikskole som instruktør og underviser (2019-) og ved siden af sit virke som underviser, er han freelance musiker og dirigent.

Første lektion på trompet:
Den første time skal være sjov og inspirerende. Derfor sørger Miguel for de helt rigtige - behagelige omgivelser til undervisningen, og så er I klar. I første lektion vil I tale om de forventninger og ønsker, du har med dit instrument, og herefter bliver undervisningsforløbet sat. Der kunne indgå ønsker til musik og genrer, mm., som I sammen arbejder frem imod.

Det skal være sjovt og spændende at spille – og han forsøger at skabe rigtig gode rammer for din undervisning sådan, at du opnår de bedste resultater med din musik, uanset hvad dit individuelle mål end måtte være.

Klassisk og rytmisk musik
Miguel arbejder primært selv med klassisk musik, og har ligeledes har erfaring i det rytmiske; jazz, blues, soul og lignende.

Undervisning i klaver:
Miguel underviser også nybegyndere og let-øvede i klaver og tilbyder bl.a. at lære dig:
– Akkorder samt akkordspil, melodispil og nodespil
– Time og groove øvelser
– Musikteori med klaverspillet for øje
– Klassisk klavermusik såvel som andre genrer
– En masse sjov!

Undervisning i sang:
Sangundervisning for begyndere og let-øvede i alle aldre og tilbyder bl.a. at lære dig:
– Grundlæggende sangteknikker/principper
– Muskel, vejrtræknings- og afslapningsøvelser
– Musikalsk udtryk og performanceteknikker
– Tekstudtale
– Node– og rytmeøvelser

Miguel underviser i dejlige, lyse lokaler inde midt i København, og glæder sig blot til at tage imod dig.

Har du særlige ønsker med undervisningen eller generelle spørgsmål - er du meget velkommen til at tage kontakt til ham.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Miguel

5 Gennemsnit baseret på 7 anbefalinger

Sofie B.
Miguel er en fremragende underviser grundet hans tålmod, pædagogik og behagelige væsen. Jeg startede sang "fra scratch" og Miguel har hjulpet mig rigtig godt fra start, med en forståelse af toner samt vokal. Kun varme anbefalinger herfra :)
Nikolaj M.
Miguel har en fantastisk karisma, han er altid glad og tålmodig, god til at lærer fra sig og spotte detaljer. Han har rigtig meget at give af og er dygtig til at hjælpe med at holde motivationen og passionen for at lære oppe. Jeg er personligt blevet bedre til både teknik, men også at være ét med musikken når jeg spiller, at udtrykke min egen klang og følelse når jeg spiller, som gør musikken levende og unik. Jeg kan uden tvivl stærkt anbefale Miguel som underviser!
Emil L. C.
Vedrørende underviser, Miguel Vandborg :) Miguel Vandborg har været min klaver lærer i 2 år, og det har godt nok været en fornøjelse. Miguel er meget engageret i sin undervisning, og en seriøs underviser, når vi arbejder med musik. Han formår altid, at sprede en super positiv energi, når vi skal arbejde med et stykke. Miguels konservatorie viden er tydelig, når vi ved klaveret arbejder med rytme, arbejder analytisk eller arbejder med klaver-teknik. Hans kunnen fremgår tydeligt, når vi spiller sammen. En vigtig evne jeg mener Miguel også har, er at kunne skelne mellem sin konservatorie læring og mere rolig, basal læring. :) Han viser sine stærke kompetencer - når han begår sig på trompeten, på klaveret og også i sang. Miguel er derudover en person med en fantastisk energi! Han er altid smilende, og han formår altid at inspirere en. Musik, med mere. Han har en venlig og tålmodig indstilling når man spiller med ham. Det er vigtigt hos en lærer. Ind til videre har Miguel og jeg vovet os ud i adskillige instrumenter. Der bliver spillet mundharmonika, trompet, mest klaver, og der er også blevet sunget. Vi har givet den fuld gas med forskellige instrumenter, har spillet sammen, og sunget sammen. Det er en fantastisk energi der er i det, når det kører. Miguel og jeg har spillet klassisk klaver, vi har spillet Jazz-Jule Jingles, og vi har skam også sunget i Soul genren ! Miguel strækker sig over flere genrer og det har været, og forbliver en kæmpe fornøjelse at kunne lære af ham. De bedste anbefalinger, Emil la Cour.
David S.
Jeg har aldrig spillet musik før og kan derfor ikke noder - men har altid har en interesse i at lære klaver. Miguel har været fantastisk til at introducere mig for klaver og min interessere er nu blevet til en passion takket været hans undervisning samt engagement og entusiasme, der altid smitter af. Når jeg er nervøs inden jeg skal spille er han god til at tale med en og en til at falde til ro. Alt i alt en 10/10 oplevelse herfra. David M25
Kirsten H.
Jeg må varmt anbefale Miguel. Det har været et fantastisk og lærerigt undervisningsforløb. Hans store og vedvarende engagement og viden, sammen med hans varme og positive indstilling, har været en kolossal inspiration. Hans spændvidde og rummelighed i undervisningen har givet både tryghed og frihed. Tak :-) Meget kompetent! Bedste hilsener fra Kirsten H
Flere anbefalinger

Del Miguel's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder