Mikala B.

Certificeret underviser i Sang

Certificeret underviser i Sang

Fra 170,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2880 Bagsværd

Om Mikala B.

Mikala på 25 år har sunget i kor og fungeret som professionel sanger i 12 år. Hun har både sunget som soloartist, men også som korsanger for en bred vifte af nogle af Danmarks mest populære musikere. Bl.a. Christopher, Medina, Burhan G, Mads Langer, Topgunn, Lis Sørensen, Nabiha, Skinz, Patrick Dorgan, Alphabeat m.fl.
Mikala har undervist i solosang siden hun var 19 år gammel, og har haft elever i alderen 8-50 år. Alt fra nybegyndere til øvede.
 Mikala har været i gang med sin solokarriere i to år og har i den forbindelse masser af erfaring i studiet samt medvirket på et hav af plader. Så ikke alene er hun live-sangerinde, men ved også hvad det vil sige at arbejde i et studie samt finde sit personlige udtryk som sanger og kunstner.


Mikalas fremgangsmåde

Mikala tager udgangspunkt i den enkelte elev, hvor det er elevens ønsker der danner fundamentet for undervisningen. Det kan være alt fra teknik, vejtrækning og korrekt brug af stemmen til tekstarbejde og udtale, fortolkning, performance, udtryk, improvisation, opvarmning, at synge kor m.m. Det vigtigste er dog, at det skal være sjovt at synge!Det kropslige fundament

Mikala er stærkt inspireret af yogaens vejrtrækningsteknikker. Disse principper overfører hun til arbejdet med teknik, støtte og vejrtrækning. Dette danner et godt fundament for undervisning i teknik, men er også en måde hvorpå eleven kan opøve øget fokus og nærvær. 

Undervisningen
I Mikalas undervisning indgår der bl.a.:
- Teknik, krop, vejrtrækning, opvarmning
- Performance, udtryk, rytme
- Tekstforståelse, udtale, personligt udtryk m.m.

Mikala har undervist elever i alle aldre med henblik på at opnå øget selvtillid som sanger, få større teknisk forståelse, forberedelse til optagelsesprøver på musikskoler, MGK m.m.Genrer

Pop

R&B

Soul

Singer/ songwriter m.m.

Mikala underviser ikke i klassisk sang eller metal/ growl.

Skriv en besked til Mikala, hvis du har spørgsmål, eller er interesseret

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Mikala's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler