Mikkel K. S.

Underviser i guitar
Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2200 København N

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Om Mikkel K. S.

Jeg hedder Mikkel Steen og har spillet og undervist i mange år. Blev uddannet på musicians Institute i Los Angeles og fik en masse undervisning af professionelle guitarister i Danmark. I 2005 fik jeg en nerveskade i lænden lige da jeg kunne leve af guitaren. Men jeg har heldigvis kunnet fortsætte med at undervise. Har leget med sangskrivning og studieproduktion i en del år og begyndte at tage det seriøst for 3-4år siden. Jeg underviser i genrer som pop, soul, funk, blues, rock og metal. Vi kan arbejde med rytme, improvisation, teori og de forskellige teknikker der kan hjælpe dig til at udnytte din kreativitet. Jeg tilpasser undervisningen til elevens ønsker og anbefaler de øvelser der fremmer den stilart eleverne brænder for. Jeg synes det er vigtigt at motivere til at øve og skabe en balance af at øve både sjovt, klogt og effektivt. Deler også gerne de erfaringer jeg har indenfor sangskrivning og studieproduktion.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder