Mikkel K.

(1 anbefaling)
Uddannet fra musikvidenskab
Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk
Specialiseret i hip hop
Underviser i musikproduktion, elektronisk musikproduktion, lydteknik, lydstudie, logic, musikteori
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 7 t. og 20 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 7 t. og 20 min.

Om Mikkel K.

Skarp Produktion, Trænede Ører og Musikalsk Forståelse.
Disse tre ting er grundstenene for enhver god producer. Uanset hvilket niveau du har, kan jeg tage dig fra at være en musik elsker til at være en fuldblods producer!

Hvad får din nakke til at nikke?
Uanset hvad du kan li' af musik, så er det muligt at bryde de sange du hører ned til del-elementer. På den måde kan vi forstå en produktion, og du kan efterfølgende bruge dem i dine egne sange.

Hvilken vej vil du?
Jeg er en underviser med en stærk viden om de mange led der ligger i sangskrivning og optagelse af musik. Oveni det arbejder jeg med at lave lyd-postproduktion for film, animation og videospil.
Dette ser jeg som en stor forcé da jeg er i stand til at vejlede mine elever inden for et respektivt fag, mens jeg samtidigt har den faglige viden til at svare på hvad end de vil vide om de forskellige industrier inden for lyd.

Hvem er Mikkel?
Med flere års erfaring som selvstændig lydtekniker og hhv. en bachelor i Populærmusik og Lydproduktion; og en kandidat i Audio Design, så er jeg en underviser der bringer en bred viden og stærk faglighed indenfor alle leddene af lydproduktion.


Stærke kompetencer:
Logic Pro X
Musikteori
Nodelære
Arrangementsteknik
Genreparadigmer og Sangskrivning
Mikrofonteknik
Mix teknik
Master Teknik
Synthesizer teknik

OBS medmindre efter aftale underviser Mikkel ikke elever under 18 år

Anbefalinger af Mikkel K.

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Katinka A.
Virkelig hyggelig og aldeles kompetent underviser. Super afslappet og gavmild med sin tid og viden. Tilbyder relevant undervisningsmateriale såsom øvelser, kompendier, transkriberinger af eksisterende sange og er meget åben for at tilpasse undervisningen dine specifikke behov. Jeg har lært utroligt meget, siden jeg startede som elev hos Mikkel, og vigtigst af alt er jeg, efter endt undervisningsforløb, totalt motiveret og inspireret til at gå videre med min musikproduktion. Tøv ikke med at kontakte Mikkel! Det er pengene værd.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder