Minde D.

(1 anbefaling)
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser i trommer (trommesæt), trommer
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 18 t. og 14 min.

Undervisningssteder

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

9000 Aalborg

Mindaugas kompetencer

God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 18 t. og 14 min.

Om Minde D.

Om Minde D.
Minde begyndte sit musikalsk liv for ca. 20 år siden, først som klassisk musiker og i de sidste 10 år som rytmisk musikker. Han har studeret trommer både i Litauen og i Aalborg på musikkonservatorium, hvor han blev færdig med sin bacheloruddannelse som trommeslager. Igennem en mangeårig musikalsk rejse opdagede han at musikken kan noget mere end at kun give glæde, derfor lige nu er han i gang med at undersøge hvad er det musikken egentlig kan. Og det gør han på musikterapi-studier.

Undervisning i trommer
Minde underviser i trommesæt for både begyndere og øvede i alle aldre. Undervisning indeholder som regel teknisk og musikalsk del, du får alt nødvendigt materiale for at fortsætte øvelser derhjemme. For ham er det vigtigt at din kreativitet fremmes, og du udtrykker det musik som du har indeni (det har alle mennesker:). I undervisningen vil du få mulighed for at indgå i musikalsk samspil med andre instrumenter fx klaver, guitar eller bas, som vil Minde selv akkompagnere til dig, og du vil få din første erfaring om hvordan kan man skabe musikken i en social sammenhæng.

Om undervisningen
For at opnå de bedste resultater, bliver hvert elev-forløb sammensat individuelt efter det behov som du har. I trommeundervisningen indgår bland andet:
- Grundlæggende trommeteknikker
- Øvning til musiknumre
- Koordinationsøvelser
- Varierende genrer
- Nodeøvelser

Genre
Minde underviser i en bred vifte af musikgenrer såsom: Rock, Jazz, Pop, R&B, Funk, Hip-hop, Soul, Latin og andre.

Første lektion
Minde tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Normalt første lektion bruges til evaluering af elevens kompetencer og målafklaring.

Er du en begynder? Minde kan love at du får glæden ved at spille din første groove på trommer allerede i den første lektion.

Særligt for begyndere
Der er ingen krav til begyndere. Du kan komme til den første undervisning selvom du har aldrig prøvet at holde trommestikker før. Minde anbefaler at du kommer til din første undervisningen, før du køber trommesæt eller trommestikker, da du kan få vejledning til det rigtige valg af dit køb. Og du skal ikke være bekymret over at du kan ikke øve derhjemme, der er en del af koordinations øvelser der kan øves mens du venter på dit trommesæt.

Anbefalinger af Minde D. 5

Oprettet den 10/08/20
Anders B.
Jeg kan kun varmt anbefale Minde D. som Trommeunderviser. Han tager sig tid til at finde ud af hvilket niveau der passer til dig, samt hvilke trommerytmer du kan starte med. Det hele foregår på en behagelig og rolig måde. Min søn har været utrolig glad for at have ham som underviser.

Mindaugas kompetencer

God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder