Morten Frost Jakobsen

Specialiseret i pop
Specialiseret i hip hop
Specialiseret i EDM
Underviser i ableton live, elektronisk musikproduktion
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 12 t. og 39 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

9000 Hasseris

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 12 t. og 39 min.

Om Morten Frost Jakobsen

Morten Frost, 23 år, producer, sangskriver, komponist og multi-instrumentalist.
Under uddannelse i populærmusik og lydproduktion på Aalborg universitet.

Morten har ved siden af studiet arbejdet en del med opbygning af bands og artister, helt fra start fasen med sangskrivning og indspilning af numre, til artistudvikling og klargørelse af udtryk. Morten har derudover også arbejdet professionelt som producer og komponist til skabelse af tracks, som er blevet brugt til top-line songwriting med store distributionsselskabet (såsom Reservoir Media, Roba og Ultra).

Undervisning i musik- og lydproduktion
Morten har både erfaring med at arbejde i store professionelle produktionsstudier og små transportsvenlige lydstudier, og har erfaret at de bedste produktioner ikke bliver skabt på det dyreste udstyr.
Udover almen forståelse af lydproduktioner kan Morten også lære dig om musikbranchen anno 2020, og hvor man som producer giver sine produktioner et personlige præg, som på sigt vil gøre dig langt mere eftertragtet.

Undervisning hos Morten skræddersyes personligt efter elevens behov, men følgende punkter kunne være relevante at komme omkring:
- Generelt know-how om musikproduktion
- Den lydlige værktøjskasse
- Optageteknikker
- Sampling
- Syntheizer
- Distribution af musik

Alt ovenstående er et kort udsnit af væsentlige teknikker inden for moderne lydproduktion. Morten har især erfaring med beat- og pop-produktioner, og vil kunne hjælpe dig i gang hvis du går og har en lille producer gemt i dig.

Hvorfor Morten?
Jeg vil være en relevant musikunderviser da jeg har stor viden indenfor på lydproduktion, ableton live og live-performance m. elektroniske instrumenter. Derudover underviser jeg med et udgangspunkt i det kommercielle musikområde, og kan derfor tilbyde moderne opdateret undervisning som er relevant for elever der gerne vil indgå i musikbranchen anno 2020.

Første lektion
Al undervisning tilpasses eleven. Første lektion handler derfor især om at få klarlagt elevens ambitioner og ønsker, sporet sig ind på elevens niveau, og lagt en plan for det videre undervisningsforløb.

Skriv endelig uforpligtende ved interesse eller spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder