Nanna B. O.

Certificeret underviser i: Sang, Sangskrivning, Rytmisk sang, Sang og klaver, Musikproduktion, Hørelære, Musikteori, Logic

Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i pop
Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk

Certificeret underviser i: Sang, Sangskrivning, Rytmisk sang, Sang og klaver, Musikproduktion, Hørelære, Musikteori, Logic

Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i pop
Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk

Svarer normalt indenfor 1 t. og 58 min.


Fra 292,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2200 København N

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
2400 København NV

Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i pop
Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk

Om Nanna B. O.

Udgangspunktet for min undervisning er dig - hvad du er nysgerrig omkring, hvad du synes er sjovt og hvad du gerne vil lære eller blive bedre til. Fra dette udgangspunkt vil jeg hjælpe, guide og måske udfordre dig lidt, for at vi sammen kan komme nærmere dine ønsker og mål for undervisningen.

Jeg lægger vægt på at du har det godt og trygt samtidig med at du føler en udvikling i min undervisning. De to ting tror jeg nemlig på, hænger sammen. Derfor lægger jeg vægt på god kommunikation og at alle dine spørgsmål, tanker og følelser er tilladt i undervisningen. Det er min erfaring, at det er vigtigt for motivationen, inspirationen og lysten til at lære. Om det er sangteknik, tekstskrivning, akkorder eller produktion du er interesseret i, så har jeg masser af viden og erfaring, som jeg elsker at dele ud af og se mine elever udvikle sig gennem undervisningen.

I 2020 blev jeg uddannet Cand. Musicae fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Jeg er rytmisk sanger og skriver sange på både dansk og engelsk og mod det koreanske marked. Mine egne musikproduktioner poppede med et twist af 80’er og er bedst til at producere pop/indie.
Mine vokaler producerer og mixer jeg også selv og akkompagnerer min sang på klaver og keys/synthesizer.

Du er altid velkommen til at booke en enkelt time for at se om min undervisning er noget for dig. Herefter anbefaler jeg vi aftaler er forløb hvor vi mødes 1 gang hver eller hverandre uge så du kan øve/arbejde hjemme imellem undervisningen. Jeg anbefaler 45-60 min pr gang så vi kan nå godt ned i dybden med musikken og så du har noget at arbejde videre med derhjemme.

Opstarten med en ny elev foregår oftest på den måde, at vi snakker enten pr tlf eller mail om dine ønsker/mål for undervisningen. Ud fra det kan jeg vurdere om mine kompetencer matcher det og herefter aftaler vi en dag for vores første lektion. Til den vil jeg bede dig tage en sang med du vil synge eller stykke musik du fx arbejder på som vi tager udgangspunkt i den første lektion og herefter aftaler vi evt planlægning af et videre undervisningsforløb.
Undervisningen foregår typisk i mit øvelokale hvor jeg har mit klaver, sanganlæg med mikrofon, højtalere/monitors, lydkort og studiemikrofoner.

Til en sanglektion vil jeg lytte til din stemme og se på dine bevægelser i både ansigt og krop for at registrere de tekniske udfordringer du kan have. Ud fra det vil vi ofte arbejde med vejrtrækning, støtte, rytmik, pitch og afspænding. Det kan være i form af forskellige øvelser både med stemme og krop.

Til en hørelære-lektion vil vi gennemgå emner som intervaller, skalaer, solfege, akkordopbygninger, akkordprogressioner og rytmik vha tekster, tegninger og vha. klaveret.

Til en musikproduktion-lektion i Logic, vil jeg alt efter dit niveau gennemgå programmet og forklare dig de mest gængse ting. Vi vil arbejde med at optage vokaler, lave beats og indspille forskellige lyde, samt arbejde med efterbehandling og mix.

Jeg har erfaring med at undervise børn fra 10-18 år på Odense og Nyborg Musikskole.
Derudover har jeg erfaring med at undervise unge og voksne både solo og kor på aftenskole og privat og kan undervise både begynder, letøvet og øvet niveau. Min første elev havde jeg i 2010 da jeg var 19 år og har undervist lige siden. Jeg tilbyder både solo og hold-undervisning og underviser også over zoom eller lignende.

Udover at undervise er jeg signet som sangskriver hos GL Music hvor jeg bl.a. skriver til andre artister. For nylig har jeg blandt andet også skrevet en sang som er med i Netflix-serien “Tiny Pretty Things”. Derudover har jeg været signet med bandet “Ida Red” på Warner Music med hvem jeg udgav radio-singlen “Wildflower” og arbejder pt på mit eget solo-projekt. Jeg har desuden sunget kor både live og i studiet for flere store artister som Burhan G, Peter A.G, Michael Falch, Saveus og Coco O.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Nanna's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder