Natalie T. D. L.

Underviser i klaver, musikproduktion, musikteori, hørelære, sang og guitar
Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 6 t. og 51 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2100 København Ø

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 6 t. og 51 min.

Om Natalie T. D. L.

Mit navn er Natalie og jeg studerer musikvidenskab på Københavns universitet til hverdag. Jeg har været med i forskellige udøvende musikprojekter, sunget i kor og arbejdet med musikproduktion.

Hvad kan du lære hos mig?
Du kan lære at spille på et instrument, teorien bag instrumentet, læse noder eller få en bedre rytmisk forståelse.

Du kan lære det, som du har lyst til, hvad end det er bestemte sange eller en mere teoretisk tilgang til musikken. Jeg giver dig nogle redskaber til selv at arbejde videre med musikken og går også i dybden med “hvorfor” vi gør det, som vi gør.

Jeg underviser begyndere og let øvede, først og fremmest i klaver, teori/hørelære og rytmeguitar. Jeg kan også undervise i sang, sangerkroppen og sangskrivning/musikproduktion.

Jeg har 4 års erfaring med at undervise både børn, unge og voksne og jeg lægger vægt på at skræddersy undervisningen til den enkelte elevs behov.

Vi lærer alle forskelligt og har forskellige behov – Undervisningen vil foregå i dit tempo.

Jeg tilbyder online undervisning som understøttes af hjemmelavet videomateriale, som du må beholde. Jeg har undervist online siden 2020, og det har været en succes.

I vores første lektion, vil jeg spørge ind til dit niveau, dine personlige ønsker, og hvor vi eventuelt skal lægge vores fokus, som sagtens kan være en kombination af flere ting.

Jeg underviser på nuværende tidspunkt mandag og tirsdag, men dagene kan ændre sig i forbindelse med min egen uddannelse.

Man modtager undervisning én gang om ugen - med forbehold for ferier, sygdom mm.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder