Nicolai

Nicolai profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Nicolai

Det første du kan forvente, som jeg altid starter ud med i min undervisning, er at vi sammen tuner ind på din musikalske stil og dit unikke udtryk. Herigennem finder vi sammen frem til dit niveau og tegner en musikalsk profil af dig, som jeg kan tilrettelægge min undervisning efter. Det skal være sjovt at spille musik, og glæden og magien i musikken skal være drivkraften og det vigtigste incitament til at øve sig og blive bedre.
Jeg er ansvarsbevidst, fokuserer meget på en god formidling og kontakt til mine elever og jeg sætter sammen med eleven nogle mål og delmål, da det er rigtig vigtigt at have nogle mål at arbejde hen imod, som kan eksekveres. Mine spidskompetencer inden for guitarundervisning ligger i harmonisk forståelse, kadence-spil, skala-færdigheder, rytmisk forståelse, sologuitar og improvisation. Jeg underviser inden for genrerne indie-rock, alternativ rock, funk og soul.

Min professionelle baggrund
Jeg har været udøvende musiker de sidste 10 år og spiller pt. guitar i upcoming bandet Haab (https://open.spotify.com/artist/0aGqKsHJmSAvaBPd5KMNO1?si=Ngfa4qePQeOMG7WChXAKHw), men har derudover flere sideløbende projekter.

Erfaringsgrundlag
Jeg er uddannet Cand.mag. i Musikvidenskab og har undervist i guitar og sammenspil de sidste 10 år. Henholdsvis på Efterskolen ved Nyborg, på Musikstarter Camp Egedal samt givet sideløbende privatundervisning i guitar, hvilket tilsammen har givet mig et solidt og alsidigt erfaringsgrundlag, som jeg bruger i min musikundervisning.

Lignende undervisere

...