Nicolai R.

Mød Nicolai R.

Om

Instrument
Sang, Sangskrivning, Hørelære, Sang og klaver, Indspilning
Lokation
I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
Har en svartid på +100 timer

Om Nicolai R.

Nicolai er uddannet sanger fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København og yderst erfaren indenfor sang, klaver, sangskrivning, musikproduktion og performance.

Nicolais erfaring spænder bredt fra kirkekor til indie-rock bands som eksempelvis Magnolia Shoals.

Nicolai underviser både begyndere og øvede, og kan således undervise alle aldersgruppe på alt fra lejerbåls- til konservatorie-forberedende niveau.

I de senere år har Nicolai fokuseret mere intenst på sangskrivning og produktion, samt sangteknik og performance/‘front-man-ship’.

Da han startede på konservatoriet oplevede han en ny form for undervisning, der først og fremmest viste Nicolai, at han kunne meget mere med sin stemme end han selv troede og som derudover har gjort Nicolai klogere på, hvad han vil som musiker og sanger. Hans mål med at undervise er at give sine elever den samme oplevelse. Børn og unge som ældre, øvede som uøvede.

Undervisningen
Nicolai underviser i sang på alle niveauer og i alle aldersgruppper. Nicolai tilbyder derudover sangskrivning, akkompagnerende klaver/brugsklaver, hørelære og musikteori som en del af undervisningen. I undervisningen indgår der blandt andet:
- Gennemgang af diverse sangteknikker
- Stemmens effekter
- Kunstnerisk udvikling og udtryk
- ‘Inspirationsopgaver' ift. både teknik og genre
- Sangskrivning
- Tekstskrivning og -formidling
- Hørelære
- Basisteori
- Evt. basis-indspilning af sange

Undervisers genre
Nicolais undervisning er som udgangspunkt ikke genrespecifik. Han har erfaring fra både klassisk og jazz, men har i de senere år fokuseret på rytmiske genre som rock, pop og elektronisk musik.

Første lektion
Undervisningen tager udgangspunkt i dig, hvor du kommer fra og hvor du vil hen. Derfor opfordrer Nicolai dig til at tage noget musik med som du godt kan lide - eller noget du selv har skrevet - så han kan spore sig ind på hvem du er.
Nicolai sætter pris på, at i får en god snak dels om hvad der skal arbejdes med, så han kan lave et forløb der passer til dig, men også for at skabe et musikalsk rum der er rart/trygt at være i. Og så skal der selvfølgelig også synges!

Nicolai R.'s fremhævede kompetencer

Specialiseret i sang-fortolkning Fokuserer på stærk sangteknik Holistisk tilgang til undervisningen

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • I øvelokale

    1466 København K

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...