Nicolas

Nicolas

(1)

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Sangskrivning, Pro Tools, Banddoktor, Bas, Rytmelære, Hørelære, Musikteori, Musikhistorie, Musikproduktion, Sang og guitar, Guitar for piger

Om Nicolas

LIDT OM MIG / MIN BAGGRUND:
Jeg hedder Nicolas. Jeg er 50 år, har spillet guitar siden jeg var 10, trommer siden jeg var 9 og så har jeg spillet koncerter med bands siden jeg var 14.
Musikken har bragt mig rundt i det meste af verden - herunder på turnéer & festivaler. Jeg har bla. spillet på Roskilde Festivalen & i Las Vegas. Hertil har indspillet adskillige plader & haft sange i radioen.
Sidste år blev jeg kontaktet af den Originale sanger & medstifter af bandet AC/DC som jeg nu har skrevet sange til og spillet guitar for. Jeg elsker at spille og vil meget gerne dele mine favoritteknikker, redskaber, cowboytricks etc.

Jeg underviser på alle niveauer og genrer og jeg har undervist on/off i guitar, bas, trommer, begynderklaver, sammenspil, musikalsk lejestue m.m. siden jeg var 20.


HVORDAN FORGÅR DEN FØRSTE TIME - HVAD KAN DU FORVENTE:
Jeg foreslår at vi lærer hinanden lidt at kende. Jeg vil fortæller lidt om mig selv og min undervisning og så vil jeg gerne hører om dine ønsker, musiksmag, forventninger, drømme og motivation for at spille. Jeg vil også gerne høre dig spille lidt for at danne mig et indtryk af dit niveau og "hvor du er henne”. Derudfra vil jeg give dig nogle lektier for til næste gang samt dig papirer med forskellige "basic" teoretiske/praktiske ting. På den måde får vi har samme udgangspunkt og referenceramme.

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG MED AT KOMME I MÅL MED DINE DRØMME:
Det er min erfaring, at det er godt at vi skiftes til at vælge materialet som vi arbejder med, så vi tager udgangspunkt i det musik du kan lide og har lyst til at lære. Og på den baggrund kommer jeg med forskellige input og forslag til bla. basic teori, hørelære, noder, teknik etc. Dette er for at guide dig og sørge for at der er retning og udvikling i forløbet
Vi taler løbende om det hele, forventningsafstemmer og justerer så vi kan finde ud af hvad der passer til lige netop dig.

Glæder mig til at høre fra dig! :)

Anbefalinger af Nicolas

5 (1)

Christine M.

Oprettet den 05/03/23

Vores søn er så glad for den engagerede og kompetente undervisning i bas og den gode måde, det foregår på.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 13 t. og 51 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  7100 Vejle

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 13 t. og 51 min.

Lignende undervisere

...