Nicolas KS.

Underviser i drejelire
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

7100 Vejle

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

Vejle

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Om Nicolas KS.

Nicolas er uddannet kandidat fra konservatoriet og er en af de få i norden som har en musikuddannelse på drejelire. Han har optrådt og undervist både i udlandet og herhjemme inden for et væld af forskellige genrer: Fra folkemusik, tidlig musik og barokmusik til ny- og elektronisk musik samt improvisation, teater og meget mere. Nicolas underviser både begyndere og øvede.

Undervisningen
I undervisning tager Nicolas udgangspunkt i elevens niveau og behov, og eleven kan selv være med til at bestemme, hvilken form for musik undervisningen skal have fokus på.
Undervisningen vil blandt andet indeholde arbejde med:
- Repertoire i forskellige stilarter
- Øvelser samt tekniske færdigheder for højre - og venstre hånd
- Hørelære og musikteori
- Praktisk viden om - og færdigheder på instrumentet
"Drejeliren er et fascinerende og fantastisk musikinstrument, som alt for få har kastet sig ud i at spille”.

Den første lektion
Den første lektion går med at lære hinanden at kende og finder ud af hvor eleven gerne vil hen med musikken og instrumentet. Har eleven ikke tidligere spillet drejelire, så hjælper Nicolas med at blive fortrolig med instrumentet og bliver bevidst om drejelirens lyd og dens specielle egenskaber.

Lån af instrument
Har eleven ikke sit eget instrument men kunne tænke sig at prøve kræfter med drejeliren, så kontakt Nicolas og lav en aftale om et eventuelt låneinstrument for en periode.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder