Niels J. B.

(1)

Om

Instrument
Logic, Trompet, Klaver, Musikteori, Sangskrivning
Lokation
Online. København S. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
1 t. og 53 min.

Om Niels J. B.

Om mig
Jeg har spillet musik så længe jeg kan huske. Jeg startede på klaver som helt lille, har siden spillet trompet, og har senere også produceret og skrevet (og udgivet) min egen musik.

Jeg har efter mange år som udøvende og skabende musiker et stort ønske om at kunne lære andre de ting jeg i stor stil har skullet lære mig selv. For mig er det at skabe og skrive musik den ultimative frihedsfølelse, og det at udtrykke sig gennem musik er den noget af den slags magi der ikke er meget tilbage af i verden.

Hvad kan man forvente af min undervisning?

Jeg lægger vægt på at musik først og fremmest skal være sjovt, et frirum og et trygt sted. Jeg tror, at for at opbygge en lyst og passion omkring musik og det at være musikalsk, kræver det at man finder ud af hvorfor man overhovedet spiller musik, og finder frem til glæden ved at spille. Disciplin, øvelse og teknik er vigtigt. Men det er vigtigt at musik ikke bliver arbejde, især for begyndere.
Jeg underviser primært indenfor rytmisk musik, men har en bred musikalsk baggrund, og kan både undervise i musikteori, noder, becifringsspil og basale improvisationsteknikker (på trompet).

På trompet og klaver vil jeg anbefale undervisning 2-4 gange om måneden, da det er vigtigt at sørge for at indøve gode vaner, men lad os sammen finde ud af hvad der giver mening.

I min undervisning i Logic/Garageband vil jeg især fokusere på hvordan man får et flow i sit arbejde, således at det tekniske ikke bliver en hæmsko når man sidder og vil ud med sine ideer. Derudover kan vi også snakke om hvordan man bruger henholdsvis lyd overfor MIDI, hvordan man bruger forskellige effekter, og de mere tekniske aspekter af lydproduktion som for eksempel frekvensområder, og brug af equalizer og kompressor. Jeg har selv skrevet og produceret musik i Logic gennem over 10 år, så jeg har et bredt kendskab til hvordan man tager en sang fra de helt tidlige ide-stadier og til en færdigmixet produktion.


Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Til at starte med skal vi selvfølgelig finde ud af hvad for noget musik du godt kan lide, og hvorfor. Hvad rører dig, hvad giver mening, og hvad er du interesseret i at lave? Derefter kan vi begynde at snakke om hvordan vi skal planlægge forløbet og hvilke mål vi skal arbejde efter. Vi kan også øve mere konkrete ting, som for eksempel gehør/hørelære og nodelæsning.
På trompet vil det i starten (afhængig af hvor ny du er) være nødvendigt at fokusere meget på teknik, men vi skal også nok komme hurtigt til at spille lette melodier og sange.
Undervisningen kan enten foregå hos mig på Amager, eller hjemme hos dig. Jeg kan også tilbyde online undervisning.
På trompet kræves det at du har dit eget instrument.
I forbindelse med Logic/Garageband vil jeg også anbefale at du har din egen computer med programmet på, men her kan vi også deles om min computer til en start.

Jeg underviser på begynderniveau i trompet og klaver, og begynder til øvet i Logic. Jeg underviser alle aldersgrupper. Jeg kan pt. ikke undervise i klaver hjemme hos mig selv, da jeg ikke har klaver i min lejlighed lige nu.


Min professionelle baggrund
Jeg er uddannet fra Musikvidenskab på Københavns Universitet. Udover at undervise arbejder jeg som musikanmelder og -skribent. Jeg har også mit eget projekt ved navn Nille, hvor jeg skriver og producerer mine egne sange, og har desuden spillet som DJ på diverse Københavnske natklubber i mine unge år.

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2300 København S

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Niels J. B. 5

Thomas S.

Oprettet den 23/03/22

God kommunikation og indføring til nyt instrument. God mulighed for selv at tilpasse og ønske udviklingen. Stor anbefaling til en god underviser!

Lignende undervisere

...