Niklas

Niklas

Niklas

(4)

Om Niklas

Mit navn er Niklas Runge. Jeg studerer til sanger på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus på tredje år. Jeg elsker at nørde stemmen i alle dens afkroge og udforske hvad den kan. Jeg har stort fokus på det tekniske og har en meget stor viden inde for det område. Jo bedre man er teknisk, jo flere værktøjer kan man bruge til at udtrykke den musik man synger.
Jeg har desuden mit eget musikalske projekt under mit eget navn, som blevet rigtig godt modtaget af anmeldere, hvor den bl.a. fik 5 stjerner i GAFFA og Jyllandsposten, og blev af GAFFA kåret som et af de bedste albums fra starten af 2020.

Priser

Fra 326,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Sangskrivning, Sang og klaver

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Niklas

5 (4)

Markus R.

Oprettet den 10/10/22

Meget fokus på teknik. Man kan tydeligt fornemme at Niklas ved hvad han snakker om, og personligt kunne jeg mærke fremskridt hver gang jeg havde været der

Sune K.

Oprettet den 03/01/22

Der hersker ingen tvivl om, at Niklas går op i det tekniske i sang. Han er observant, dygtig og sørger for en naturlig progression i din sangteknik. Og så er han rar, hvilket er en væsentlig egenskab når nu man skal stå og synge foran et fremmed menneske. Jeg kan klart anbefale Niklas.

Astrid S.

Oprettet den 19/05/21

Man lærer en hel masse hver gang, og man får en mærkbar forskel. Det er super fedt. Niklas er pissedygtig. Kan varmt anbefales! :)

Niklas's fremhævede kompetencer

Fokuserer på stærk sangteknik Fokuserer på stærk sangteknik Fokuserer på stærk sangteknik Erfaring med talepædagogiske teknikker Erfaring med talepædagogiske teknikker Erfaring med talepædagogiske teknikker Specialiseret i sang-fortolkning Specialiseret i sang-fortolkning Erfaring med talepædagogiske teknikker Erfaring med talepædagogiske teknikker Specialiseret i sang-fortolkning Specialiseret i sang-fortolkning Specialiseret i sang-fortolkning

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    8000 Aarhus C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Lignende undervisere

...