Nina S.

Certificeret underviser i Klassisk sang

Certificeret underviser i Klassisk sang

Fra 247,50 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2200 København N

Hos elev

I øvelokale:
1153 København K
5000 Odense C

Om Nina S.

Nina har en kandidatuddannelse i klassisk sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og en Bachelor of Music fra University of California, Santa Cruz. Nina har flere års erfaring med undervisning i solosang. Hun har erfaring med at synge i kor, som operasolist, og med crossover rytmisk musik. Nina er desuden startet på solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium i Odense og studerer hos Henriette Bonde-Hansen.

Undervisning i sang
Nina underviser begyndere, let øvede og øvede sangere. I undervisningen vil der blandt andet indgå:
- Teknik og kropslig bevidsthed: Nina arbejder med holdning, vejrtrækning og artikulation (hvordan bruger man de forskellige muskler i munden til at synge). Som udgangspunkt, underviser Nina i klassisk sangteknik, men er åben for at arbejde med forskellige mål og genrer. Den klassiske teknik, og grundlæggende forståelse for kroppen som instrument kan bruges til alt fra skuespil til rytmisk sang.
- Musikalitet: Hvordan kan man finde sin egen mening og udtryk gennem musikken? Dynamik, klang og tekstudtale kan allesammen bruges til at give et unik udtryk.
- Basal musikteori og nodelæsning: Nina kan hjælpe dem, som ikke har baggrund med nodelæsning, til at lære grundlæggende nodelæsning og rytmik.
- Forståelse af stemmen: Uanset hvor øvet man er i at synge, kan det tage lang tid at lære ens stemme at kende. De fleste mennesker bruger deres stemme mest til at tale og kommunikere, men alle kan have et ukendt sang potentiale. Når man kun bruger stemmen til at tale, så kan det være enormt givende at lære sin stemme at kende i form for sang, fordi de fleste kan meget mere end de selv tror.

Nina kan være en god lærer for dem som gerne vil opdage deres potentiale inden for sang, og til de mere øvede, som ønsker at søge ind på MGK eller en stilling i et kor.

Genre
Ninas styrke ligger indenfor klassisk musik, altså opera, lieder og sang. Selvom hun arbejder mest med klassisk musik, og klassiske sang tekniker, har hun også selv erfaring med at lave rytmisk musik, og har undervist en del rytmiske sangere. Nina har også lavet stemmetræning med skuespillere, som gerne vil bruge deres stemmer mere effektivt på scenen.

Første lektion
Eleven må gerne fortælle om personlige mål eller grund til at gå til sang, og så må de også meget gerne medbringe en sang. Efter en lille snak, arbejder I med lidt sang og vejrtrækningsøvelser, og til sidst arbejder I med en sang af elevens valg.

Begynder
Hvis man slet ikke har sunget før, og bare gerne vil prøve at synge, så vil der blive arbejdet med krop og stemme, og evt. en sang fra højskolesangbogen.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Nina's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler