Ninna L. L.

Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser i sangskrivning
Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2200 København N

I øvelokale

2400 København NV

Ninna kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium
Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Om Ninna L. L.

Mit navn er Ninna Lundberg. Jeg er 27 år gammel, og jeg er sanger, producer og sangskriver.
Jeg er på stående fod aktiv som sanger og fast medlem af gruppen Ganger, og I sommers færdiggjorde jeg min bachelor i Komposition (speciale i sangskrivning) fra Rytmisk Musikkonservatorium.
Inden jeg begyndte på RMC i 2018 gik jeg på dagshøjskolen Akademiet - musik+, hvor jeg sammen med 14 andre fik undervisning i sangskrivning, komposition og produktion. I 2014 gik jeg på Den Rytmiske Højskole, hvor jeg arbejdede med komposition.
Udover at have modtaget en masse musikundervisning, så har jeg selv undervist som musiklærer på Kokkedal Skole i 3 år fra 2017-2020, hvor jeg lavede mine egne undervisningsforløb for børn i alderen 9-13 år.

Jeg elsker at lege, eksperimentere og blive overrasket, når det kommer til at skrive musik, og jeg benytter mig ofte af dogmer, benspænd og andre kompositoriske værktøjer. For tiden benytter jeg mig f.eks. meget af visuelt materiale i forbindelse med mit tekstarbejde.
Jeg har også stor fokus på optakten til selve skabelsesfasen. Jeg mener at måden du “varmer op” til eller forbereder dig på at komponere eller skrive er mindst ligeså vigtig, og at vi allerede der kan påvirke vores musiske output og komme eventuelle skriveblokader til livs.
Jeg har selv gjort mig en masse fantastiske opdagelser i arbejdet med netop disse ting, og det giver derfor meget stor mening for mig at dele ud af nogle af disse erfaringer:-)

Ninna kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder