Ninna L. L.

Mød Ninna L. L.

Om

Instrument
Sangskrivning
Lokation
Online. København N. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
Har en svartid på +100 timer

Om Ninna L. L.

Mit navn er Ninna Lundberg. Jeg er 27 år gammel, og jeg er sanger, producer og sangskriver.
Jeg er på stående fod aktiv som sanger og fast medlem af gruppen Ganger, og I sommers færdiggjorde jeg min bachelor i Komposition (speciale i sangskrivning) fra Rytmisk Musikkonservatorium.
Inden jeg begyndte på RMC i 2018 gik jeg på dagshøjskolen Akademiet - musik+, hvor jeg sammen med 14 andre fik undervisning i sangskrivning, komposition og produktion. I 2014 gik jeg på Den Rytmiske Højskole, hvor jeg arbejdede med komposition.
Udover at have modtaget en masse musikundervisning, så har jeg selv undervist som musiklærer på Kokkedal Skole i 3 år fra 2017-2020, hvor jeg lavede mine egne undervisningsforløb for børn i alderen 9-13 år.

Jeg elsker at lege, eksperimentere og blive overrasket, når det kommer til at skrive musik, og jeg benytter mig ofte af dogmer, benspænd og andre kompositoriske værktøjer. For tiden benytter jeg mig f.eks. meget af visuelt materiale i forbindelse med mit tekstarbejde.
Jeg har også stor fokus på optakten til selve skabelsesfasen. Jeg mener at måden du “varmer op” til eller forbereder dig på at komponere eller skrive er mindst ligeså vigtig, og at vi allerede der kan påvirke vores musiske output og komme eventuelle skriveblokader til livs.
Jeg har selv gjort mig en masse fantastiske opdagelser i arbejdet med netop disse ting, og det giver derfor meget stor mening for mig at dele ud af nogle af disse erfaringer:-)

Ninna L. L.'s fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium

Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2200 København N

  I øvelokale

  2400 København NV

Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...