Olle M.

Certificeret underviser i: Klaver, Musikproduktion, Komposition, Filmkomposition, Sangskrivning, Musikteori, Banddoktor

Tilbyder også online undervisning.
Underviser på konservatorie-niveau
Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i online-undervisning

Certificeret underviser i: Klaver, Musikproduktion, Komposition, Filmkomposition, Sangskrivning, Musikteori, Banddoktor

Tilbyder også online undervisning.
Underviser på konservatorie-niveau
Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i online-undervisning

Svarer normalt indenfor 24 t. og 5 min.


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
1817 Frederiksberg C

Hos elev

Tilbyder også online undervisning.
Underviser på konservatorie-niveau
Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i online-undervisning

Om Olle M.

Olle Markensten er en svensk musikproducent, songwriter, komponist og musiker som har boet og arbejdet i København siden 2017. Han har en master/kandidat i Musikalsk Design (musikproduktion/komposition) fra Kungliga Musikhögskolan/konservatoriet i Stockholm og har komponeret en masse teater- og filmmusik som vises på TV. Han er signet på et dansk/amerikansk musikforlag og skriver, producerer og spiller med nogle af de største artister og sangskrivere i København, Stockholm, Los Angeles, Nashville og London.

Han elsker at undervise og har mange års erfaring i at undervise i klaver, musikproduktion, sangskrivning, filmmusik, komposition, musikteori, hørelære, ensemblespil og andre instrumenter for både voksne professionelle og unge/børn på folkeskoler, gymnasier, musikskoler og musikhögskoler / universiteter. I undervisningen fokuserer Olle altid på at eleven skal lære ved at spille, hvor teori er vævet ind, så eleven motiveres af glæden ved musik.

Musikproduktion
Olle er Apple Certified i Logic Pro og kan alle tips og tricks i programmet så du hurtigt kan komme igang med at skabe musik, for så at fordybe dig og blive mere og mere avanceret og selvkørende. Hos Olle lærer du dig at blive en god musikproducent ved at skabe egne musikproduktioner. Herved, får du et intuitivt greb om indspilningsteknik, mix og produktionsteknikker. Da musikproduktion også er sangskrivning og komposition, vil det også være en del af undervisningen.

Sangskrivning
Sangskrivning er en vældigt personlig kunstform og alle kan lære sig att skrive sanger. At blive en rigtigt god sangskriver kræver det øvelse, tålmodighed og ett åbent sind. Det findes tusind teknikker man kan lære sig. Hos Olle lærer du att skrive sanger gennem att blot begynde at skriva sangerne med efterfølgende reflektion. Teknikkerne, tips og tricks kommer med under rejsens gang.

Musikteori og gehør
Olles mening er at musikteori og gehør ofte misforstås. De læres ofte på en teoretisk og overkompliceret måde. Når han underviser i musikteori og gehør, er elevens reaktion ofte “Aha, var det bare det!”. For Olle er musikteori og gehør grundstenen i all udøvende musik, og det er noget som sker intuitivt, når vi spiller eller synger. Med ham kan du få en rigtig god og inspirerande base til at udvikle dig i dit instrument og musikkreation for resten af dit liv. For eksempel kan du lære dig at selv forstå sange du hører, eller forstå hvad det er du spiller eller komponerer så du kan blive endnu bedre til det.

Klaver
Olle tager udgangspunkt i elevens favoritmusik til at starte. Via gehør kan han lære dig hvilken som helst sang, samt dokumentere det for videre øvelse. Jo mere avanceret du bliver, desto dybere dykker I ind i teknik, akkorder, improvisation, teori, gehør og noter - hele tiden med sang og musik som inspireraer dig.

Bas, guitar, trommer og sang
Olle har også god erfaring med at undervise i bas, guitar, trommer og sang.

Olle forstår dansa, og kan gøre sig forståelig med sin svensk/dansk.

  •  Olle M. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Olle M.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Olle's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler