Patricia

Underviser i klarinet, sammenspil, kammermusik
Fra 168,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 75 t. og 35 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8230 Åbyhøj

Fra 168,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 75 t. og 35 min.

Om Patricia

Patricia er uddannet musikunderviser i Orkesterspil og Klarinet Pædagogik og studerer i øjeblikket videre i Solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium.

Undervisning i klarinet
Hun har 18 års erfaring med at spille klarinet og 7 års erfaring med at undervise klarinet, og underviser elever på alle niveauer og i alle aldre.
Patricia underviser i soloklarinet, kammermusik og sammenspil for både begyndere og øvede i alle aldre. I klarinet undervisningen indgår blandt andet:
- Grundlæggende blæserteknikker/principper (lange toner, skalaer, articulation…)
- Luft øvelser
- Musikalsk udtryk og performance
- Noder og rytmeøvelser. Her kan man medbringe hvilket som helst stykke musik man gerne ville spille. Hvis man har brug for inspiration, har Patricia noder man kan bruge. Hun har også en masse etuder og tekniske øvelser.

Første lektion
Patricia tager altid udgangspunkt i elevens egne præferencer, behov, mål og vaner. Efter den første lektion, vil hun sammen med eleven, planlægge de følgende lektioner.
Patricia går meget op i, at den enkelte elev føler sig hørt og godt tilpas med valg af både repertoire og undervisningsformer.

Begyndere
Til begyndere og børn skal man medregne køb af evt. undervisningsbog.
Patricia begynder altid at forklare, hvordan luften fungerer og hvordan man danner en god embouchure, og om hvordan man kan øve sig hjemme.
Med hensyn til børn, er det vigtig at forældrene er til stede ved første lektion, så de også kan lytte til hvad hun siger og derfor hjælpe deres barn med at øve sig alene.

Skriv en uforpligtende besked til Patricia hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder