Per Rask

10+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser alle aldre
Underviser i trommer, trommer (trommesæt)
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 0 t. og 35 min.

Undervisningssteder

Online

I øvelokale

2200 København N

2200 København N

Per kompetencer

10+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser alle aldre
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 0 t. og 35 min.

Om Per Rask

Per har spillet trommer siden han begyndte på musikskole som 7-årig. I 2018 blev han uddannet trommeslager ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense, og i 2020 færdiggjorde han sin kandidat i “Music Education” på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Siden 2008 har Per undervist på forskellige musikskoler, grundskoler, efterskoler, højskoler samt undervist private elever. Her har han blandt andet undervist i trommer, slagtøj, sammenspil, rytmik, hørelære og komposition/sangskrivning.

OBS: For tiden har Per kun undervisningstider før kl. 15 på hverdage.

Undervisning i trommer
Uanset alder og niveau, så er det fedt at udvikle sig, at blive bedre og at have det sjovt imens! Det er det der driver os alle. Det skal Per nok hjælpe dig med.

Ting I kan komme til at arbejde med:
Trommerytmer / grooves
Spil til musik
Teknik
Koordination
Nodelæsning
Imitation
Rytmik
Hvordan man øver sig rigtig

Genre
Per underviser i alle genre.
Han er og har været aktiv i mange forskellige bands og har spillet genre såsom pop, rock, soul, funk, jazz, balkan og elektronisk musik.

Banddoktor
Hvis du har et band kan Per også komme med gode råd angående jeres musik, arrangementer, performance og udtryk samt give råd til hvordan man kan promovere bandet og få booket koncerter.

Første lektion

Det er vigtigt at starte med at høre, hvad eleven forventer af undervisningen, spille lidt sammen og dernæst lave en plan for hvad der skal arbejdes med. Nogle elever lærer bedst ved at høre og se rytmerne bliver spillet på trommesættet, hvor andre elever bedre kan forstå en rytme ved at se den på noder – sort på hvidt. Per tager altid hensyn til den enkelte elev.

Så hvis du ønsker en professionel, pædagogisk og frisk underviser, så kontakt Per!

Anbefalinger af Per Rask

Oprettet den 22/04/17
Jesper
Per er en pisseflink fyr og en virkelig god underviser. Hans fremgangsmåde var helt perfekt for mig. Det var et godt mix af teori, teknik og praksis, lige som jeg havde håbet. Per får de varmeste anbefalinger herfra :)
Oprettet den 26/04/17
Rasmus Traub Nielsen
Jeg har haft den glæde at modtage undervisning fra Per i snart et år nu, og det har været det hele værd. Per er super flink, og også super god som underviser. Jeg følte allerede efter første undervisning at han havde helt styr på mit niveau, mit mål og hvad jeg skulle lære for at nå det mål. Han er også meget fleksibel i sin tidsplan, og man får aldrig for lidt for pengene. Alt i alt helt fantastisk undervisning, og jeg har fået værktøjer og materiale som jeg kan bruge og øve mig på mange år frem.
Oprettet den 29/04/17
Niklas Larsen
Per er virkelig flink, kan sin teori og kommer altid 100% velforberedt til timerne! :-)

Per kompetencer

10+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser alle aldre

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder