Per Rask

Per Rask

Per Rask

(4)

Om Per Rask

Per har spillet trommer siden han begyndte på musikskole som 7-årig. I 2018 blev han uddannet trommeslager ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense, og i 2020 færdiggjorde han sin kandidat i “Music Education” på Rytmisk Musikkonservatorium i København.
Siden 2008 har Per undervist på forskellige musikskoler, grundskoler, efterskoler, højskoler samt undervist private elever. Her har han blandt andet undervist i trommer, slagtøj, sammenspil, rytmik, hørelære og komposition/sangskrivning.

OBS: For tiden har Per kun undervisningstider før kl. 15 på hverdage.

Undervisning i trommer
Uanset alder og niveau, så er det fedt at udvikle sig, at blive bedre og at have det sjovt imens! Det er det der driver os alle. Det skal Per nok hjælpe dig med.

Ting I kan komme til at arbejde med:
Trommerytmer / grooves
Spil til musik
Teknik
Koordination
Nodelæsning
Imitation
Rytmik
Hvordan man øver sig rigtig

Genre
Per underviser i alle genre.
Han er og har været aktiv i mange forskellige bands og har spillet genre såsom pop, rock, soul, funk, jazz, balkan og elektronisk musik.

Banddoktor
Hvis du har et band kan Per også komme med gode råd angående jeres musik, arrangementer, performance og udtryk samt give råd til hvordan man kan promovere bandet og få booket koncerter.

Første lektion

Det er vigtigt at starte med at høre, hvad eleven forventer af undervisningen, spille lidt sammen og dernæst lave en plan for hvad der skal arbejdes med. Nogle elever lærer bedst ved at høre og se rytmerne bliver spillet på trommesættet, hvor andre elever bedre kan forstå en rytme ved at se den på noder – sort på hvidt. Per tager altid hensyn til den enkelte elev.

Så hvis du ønsker en professionel, pædagogisk og frisk underviser, så kontakt Per!

Priser

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Trommer, Trommer (Trommesæt)

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Per Rask

5 (4)

Lars J.

Oprettet den 21/06/22

Jeg har haft fornøjelsen af at få undervisning af Per i ca. et halv år nu, og jeg kan på det varmeste anbefale Per som underviser. Per er super flink og helt igennem en behagelig fyr, samtidig med at han tager undervisningen seriøst og altid er velforberedt. Undervisningen foregår i en afslappet atmosfære og er en god blanding af teknik, grooves og spil til musik, hvilket gør det rigtig sjovt at spille hos Per. Jeg er selv voksen og vil til en hver tid anbefale Per til andre voksne, men jeg er sikker på at børn også vil synes at Pers person og måde at undervise på er helt fantastisk.

Niklas Larsen

Oprettet den 29/04/17

Per er virkelig flink, kan sin teori og kommer altid 100% velforberedt til timerne! :-)

Rasmus Traub Nielsen

Oprettet den 26/04/17

Jeg har haft den glæde at modtage undervisning fra Per i snart et år nu, og det har været det hele værd. Per er super flink, og også super god som underviser. Jeg følte allerede efter første undervisning at han havde helt styr på mit niveau, mit mål og hvad jeg skulle lære for at nå det mål. Han er også meget fleksibel i sin tidsplan, og man får aldrig for lidt for pengene. Alt i alt helt fantastisk undervisning, og jeg har fået værktøjer og materiale som jeg kan bruge og øve mig på mange år frem.

Per Rask's fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium Underviser alle aldre 15+ års erfaring som underviser

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 18 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    I øvelokale

    2200 København N , 2200 København N

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 18 min.

Lignende undervisere

...