Peter S.

(1)

Mød Peter S.

Om

Instrument
Trommer, Trommer (Trommesæt), Percussion, Slagtøj, Nodelære, Pro Tools, Djembe, Bongo, Conga, Timbales, Tamburin, Shaker, Sibelius
Lokation
Online. København S.
Gennemsnitlig svartid
12 t. og 17 min.

Om Peter S.

Peter har undervist på musikskoler, sambaskoler, MGK, og har haft et utal af privatelever gennem tiden. Hans elever har både været amatører, unge der søgte optagelse på konservatorierne og musiklærere der fik efteruddannelsen betalt af deres arbejdsplads.

Han leder nu sit eget salsa-orkester Suwalski y Su Buena Gente. I 2006 var hans daværende orkester nomineret til en Worldmusic Award med udgivelsen Welcome To The Worldclub. Peter har også turneret med orkestre i mange forskellige stilarter. Bl.a. Trommesæt i afro-orkesteret Dulla Mnanga Band, Vibrafon m. Anker Grøn Bigband, og percussion i Bossa Nova Club og i reggaebandet Jahcub & The Chosenones.

Peter er uddannet fra Grove School of Music i Los Angeles, USA, og har været på studieture til Cuba, Brasilien og Afrika. Han har desuden taget privat undervisning hos Bent Lylloff og et utal af internationale trommeslagere og percussionister.

Undervisning i percussion og congas mm.
Hos Peter kan du blive undervist i mange forskellige percussion instrumenter. Congas, timbales, bongos, maracas, djembe, pandeiro osv, osv. Du vil få kendskab til rytmerne i salsa, afro og samba, og lære hvorledes du tilpasser beats’ene til moderne popmusik. Han lægger vægt på, at du får en afslappet spillestil, og kendskab til de traditioner som rytmerne udspringer af.

Undervisning i trommesæt
Peter underviser på alle niveauer og alle stilarter. Han har kendskab til mange genrer, men hans speciale er groovy funk beats og inciterende latinamerikanske rytmer.
Han vægter at du får en afslappet spillestil og lærer en god grundteknik, der giver dig mulighed for at udvikle dig på den lange bane. Vi arbejder med koordinations øvelser, stikteknik, og hvis du har lyst, får du også kendskab til noder.

Genre
Vi lever i en tid, hvor genrerne krydses og blandes som aldrig før. Men der findes nogen universalprincipper for hvorledes man skaber balance og feeling i sit spil. Med inspiration fra pop, rock, reggae og Latin Amerika lærer du hvordan rytmer og beats kan kombineres til dit eget personlige udtryk.

Første lektion
Peter tager altid udgangspunkt i dine egne ønsker og behov. Peter går meget op i, at den enkelte elev føler sig hørt og godt tilpas med valg af både repertoire og undervisningsformer.

Særligt for begyndere
Du skal regne med udgift til trommestikker. Og evt. en øveplade og en undervisningsbog.

Skriv en uforpligtende besked til Peter, hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Peter S.'s fremhævede kompetencer

Underviser på konservatorie-niveau Underviser børn fra 8 år Specialiseret i rytmisk musik Underviser i improvisation 25+ års erfaring som underviser Specialiseret i latin Specialiseret i funk Specialiseret i reggae Specialiseret i bossanova Specialiseret i jazz

Fra 316,00 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    2300 København S

Fra 316,00 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Peter S. 4

Finn D.

Oprettet den 27/03/21

Peter S. er en dygtig oldtimer, med stor erfaring både med percussion og med at undervise. Let at komme på bølgelængde med. Har vist mig vigtigheden af, at det basale skal være på plads før det lidt mere avancerede.

Lignende undervisere

...