Peter

Certificeret underviser i: Guitar

Tilbyder også online undervisning.
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
15+ års erfaring som underviser

Certificeret underviser i: Guitar

Tilbyder også online undervisning.
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
15+ års erfaring som underviser

Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
8800 Viborg

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
15+ års erfaring som underviser
  •  Peter tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Peter

Om Peter

Peter er en guitarlærer med 15 års erfaring som musiker og underviser ved diverse højskoler, gymnasier og aftenskoler. Han har i mange år specialiseret sig i sigøjnernes guitarmusik og jazz, studeret guitar og flamenco ved Carmen de las Cuevas i Granada, hvor han har taget masterclasses under flamencoguitaristen ’El Pisao’ samt uddannet sig som musiklærer ved Musikvidenskab i Aarhus.

Flamencoguitar
I flamencoundervisningen ser I på de forskellige traditionelle flamencostile og -genrer samt de særlige spilleteknikker, og I dykker ned i musikstykker fra de vigtigste, traditionsdannende og nyskabende flamencoguitarister – fra Ramón Montoya, Niño Ricardo, Sabicas og Paco de Lucía og til de største guitarister i dag.
        
På trods af at flamenco er en teknisk krævende musik, kan den sagtens tilpasses nybegyndere eller elever, som tidligere kun er bekendt med plekterspil. I undervisningen introduceres øvelser i:
- teknik
- rytmisk forståelse
- stiltypiske musikstykker, som er tilpasset dit niveau samt dine ambitioner og interesser.
I kommer bl.a. omkring de særlige rytmiske compas, de andalusiske harmonier samt en lang række spilleteknikker for højre hånd, der virkelig kan berige det akustiske fingerspil, somrasgueo, tremolo, picado, alzapúa, golpe, ligado osv.

Rytmisk Guitar
I undervisningen i rytmisk guitar tilrettelægges undervisningsforløbet ud fra dine ønsker og mål. I kan eksempelvis at arbejde med et par afgrænsede områder såsom:
- Brugsguitar hvor fokus ligger på at opbygge færdigheder i akkompagnement og spilleteknik (særligt egnet for nybegyndere og letøvede).
- Solistguitar hvor du lærer teknikker til at spille numre for én guitar ved at integrere melodi, akkorder og baslinier samt solo og improvisation.

Genrer
Du lærer, hvordan man spiller reggae, blues, latin eller f.eks. tango eller jazz og rock.

Første lektion
Til den første guitarlektion starter i ud med en snak om dine musikalske interesser og ønsker. Ud fra dette får du så nogle guitarstykker som er tilpasset dit niveau, og som træner de centrale teknikker, samt de færdigheder det kræver. Til sidst lægger i en retning for, hvordan det kommende forløb skal se ud.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Peter's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder