Peter U. A.

(2 anbefalinger)
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
15+ års erfaring som underviser
Underviser i guitar
Fra 228,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 12 t. og 21 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8800 Viborg

Peter kompetencer

Underviser både i klassisk og rytmisk musik
15+ års erfaring som underviser
Fra 228,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 12 t. og 21 min.

Om Peter U. A.

Peter er selvstændig musiker med 20 års erfaring som guitarlærer. Han underviser i både rytmisk og klassisk guitar for begyndere såvel som for øvede. Han har derudover specialiseret sig i jazz, flamenco og verdensmusik og studeret i Granada, Spanien, under flamencoguitaristen Jorge ’El Pisao’ samt uddannet cand.mag. ved Musikvidenskab i Aarhus.

Rytmisk Guitar
I guitarundervisningen tilrettelægges undervisningsforløbet ud fra dine ønsker og mål.
Typisk vil I arbejde med områder som:
- Brugsguitar - For begynderguitaristen starter I med at opbygge færdigheder i akkompagnement og spilleteknik, så du hurtigt kan lære dine første sange.
- Solistguitar - For den øvede og letøvede guitarist vil I ofte se på solistspil, hvor du lærer teknikker til at spille numre for én guitar ved at integrere melodi, akkorder og baslinier samt ser I på solo og improvisation.
- Genrer - Herudover udforsker I løbende mange forskellige genrer for guitaren. Du kan f.eks. lære hvordan man spiller alt fra pop, rock, reggae, blues, latin, jazz og til f.eks. tango og flamenco.

Klassisk Guitar
I den klassiske guitarundervisning vil I typisk arbejde med:
- Teknik, hvor du lærer de mange forskellige spilleteknikker (apoyando, tirando, picado, etc.), håndstilling, tonekontrol samt spilleøvelser.
- Solostykker, hvor I går i dybden med hele værker og arbejder med den musikalske fremførelse.
- Repertoire, hvor du lærer om forskellene på den barokke, klassiske og romantiske guitarmusik og meget mere.

Flamencoguitar
I flamencoundervisningen ser I på de forskellige traditionelle flamencostile og -genrer samt de særlige spilleteknikker, og I dykker ned i musikstykker fra de vigtigste, traditionsdannende og nyskabende flamencoguitarister – fra Ramón Montoya, Niño Ricardo, Sabicas og Paco de Lucía og til de største guitarister i dag.
        
På trods af at flamenco er en teknisk krævende musik, kan den sagtens tilpasses nybegyndere eller elever, som tidligere kun er bekendt med plekterspil. I undervisningen introduceres øvelser i:
- Teknik
- Rytmisk forståelse
- Stiltypiske musikstykker, som er tilpasset dit niveau samt dine ambitioner og interesser.
I kommer bl.a. omkring de særlige rytmiske compás, de andalusiske harmonier samt en lang række spilleteknikker for højre hånd, der virkelig kan berige det akustiske fingerspil, somrasgueo, tremolo, picado, alzapúa, golpe, ligado osv.

Gypsyjazz
I gypsyjazzen tager I udgangspunkt i genrens fader, den franske sigøjnerguitarist Django Reinhardts musik, samt i nutidige udøvere. Du vil lære sigøjnernes guitartekniske tilgange og musikalske normer samt få en melodisk forståelse, som vil være givende for alle guitaristers kreative udvikling.
Sigøjnermusikken har en lang og enestående tradition for guitarspil bag sig. Dens stil og udtryk, temperament og kraft, har en unik karakter, der i sine store kontraster mellem den dybe melankoli og den muntre livlighed giver guitarspillet en ekstra dimension og et særegent udtryk.

Første lektion
Til den første guitarlektion starter I ud med en snak om dine musikalske interesser og ønsker. Ud fra dette får du så nogle guitarstykker som er tilpasset dit niveau, og som træner de centrale teknikker, samt de færdigheder det kræver. Til sidst lægger I en retning for, hvordan det kommende forløb skal se ud.

Anbefalinger af Peter U. A. 5

Oprettet den 18/09/21
Pernille A.
Peter er en utrolig dygtig, og behagelig underviser. Han er god til at lære fra sig, tålmodig, og virkelig hjælpsom. Han lytter til dine musikalske ønsker, så du selv er medbestemmende, overfor de valgte sange og akkorder. Jeg vil uden tvivl give ham, mine varmeste anbefalinger. Så tøv ikke med at skrive til ham, hvad enten du er helt nybegynder som jeg var, eller noget mere øvet. Det kan kun blive en succesoplevelse, at gå til guitarundervisning, hos Peter Uldahl.
Oprettet den 10/01/22
Kim G.
Peter er utrolig behagelig at blive undervist af og han giver sig god tid til at forklarer tingene grundigt.

Peter kompetencer

Underviser både i klassisk og rytmisk musik
15+ års erfaring som underviser

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder