Peter B. K.

Certificeret underviser i: Guitar, Musikteori

Certificeret underviser i: Guitar, Musikteori


Svarer normalt indenfor 1 t. og 35 min.


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
6720 Fanø

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
6705 Esbjerg Ø Esbjerg Ø

Om Peter B. K.

Om underviseren
Peter er uddannet i musikvidenskab fra Aarhus Universitet og har de seneste 13 år undervist i musik i gymnasiet, samt undervist i rytmisk guitar og sammenspil på musikskoler, efterskoler og folkeskoler siden 1995. Peter har spillet guitar i næsten 30 år og har en bred erfaring indenfor musikundervisning og især guitarundervisning.
Peter har været guitarist i et stort antal bands indenfor mange genrer, og har spillet et hav af livejobs i mange forskellige sammenhænge. Peter har således praktisk erfaring fra bandsammenhæng og studier af guitarspil i genrer som pop/rock, blues, country, jazz, heavy metal. Han kan derfor undervise i alle disse genrer samt tilhørende musikteori om f.eks. skalaer og akkordfunktioner.

Peter bor på Fanø, men kan undervise elever i øvelokale på Esbjerg Gymnasium eller hos eleven selv - og selvfølgelig også på hjemmeadressen på Fanø.

Undervisning i guitar
Peter har mange års erfaring i guitarundervisning af elever i alle aldre fra begyndere til øvede og lægger stor vægt på elevens ønsker og behov om indholdet i undervisningen. Han understreger derudover vigtigheden motivationen og glæden ved musikken og guitaren i undervisningen. I sin undervisning af de mere øvede guitarister, lægger Peter især vægt på at eleven opnår en forståelse for sammenhængen mellem improvisation og den teoretiske baggrund. Det giver en øget forståelse for, hvornår og hvorfor nogle guitarlicks lyder og fungerer bedre at spille end andre.

Elementer, der kan indgå i undervisningen kan f.eks. være
- Akkordspil og strumming
- Fingerspil og plekterteknik
- Skalaer og Musikteori
- Solospil og improvisation
- Rytmeforståelse og nodelæsning
- Teknik og fingersætning
- Genrespecifikke licks og stilarter
- God guitarlyd/sound og indstilling af guitarforstærkere og effektpedaler

Genrer
Peter er en meget genrebevidst guitarist, og kan undervise i samtlige ovenstående genre, genreblandinger og helt alment guitarspil. Derudover har han også erfaring med slide-guitarspil.

Første lektion
I den første lektion mødes Peter med eleven og afklarer forventninger til indholdet, som bliver tilpasset elevens individuelle ønsker og behov. Elevens niveau afdækkes og den efterfølgende undervisning tilpasses, så eleven både højner motivationen for guitarspillet, og får et grundlag for at udvikle sit guitarspil. De første øvelser og anvisninger til at komme videre i sit guitarspil gives med hjem til øvning.

Særligt for begyndere
Peter har stor pædagogisk erfaring med begynderelever på guitar, og tilpasser denne undervisning til også at indeholde den helt basale anvendelse af guitaren, stemning af guitaren, vedligeholdelse af guitaren, og selvfølgelig de første skridt i at lære at spille på dette fantastiske instrument.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Peter's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler