Peter J. S. Ø.

Underviser i trompet, guitar, elektronisk musikproduktion
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 15 t. og 47 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

8200 Aarhus N

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

8000 Aarhus C

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 15 t. og 47 min.

Om Peter J. S. Ø.

I min undervisning kommer vi til at arbejde med musik. Uanset hvilket instrument vi har med at gøre så kommer det altid til at handle om musikken, og ud fra dens synspunkt sammensætter jeg øvelser og forløb, som kan hjælpe den enkelte optimalt.

For at gøre dette bliver vi nødt til, sammen, at finde ud af hvad musik er for os. Jeg har ingen færdige svar på dette spørgsmål og det er vigtigt for mig, når jeg underviser, at undersøge hvad musik er for den enkelte.

Jeg har spillet og undervist i nærmest enhver tænkelig genre og de seneste år har jeg arbejdet intenst med at udforske mulighederne i elektroniske instrumenter og hvordan de kan spille sammen med akustiske instrumenter på en ny måde.

Bag mig har jeg 15 års blandet erfaring. Jeg har spillet guitar i et rock/punk band, der spillede i det lokale provins ungdomskulturhus da jeg gik i gymnasiet, spillet trompet for dronningen i den kongelige livgarde og Dj'et i de sene nattetimer i smug.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder