Peter J. S. Ø.

Certificeret underviser i: Trompet, Guitar, Elektronisk musikproduktion

Certificeret underviser i: Trompet, Guitar, Elektronisk musikproduktion


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
8200 Aarhus N

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
8000 Aarhus C

Om Peter J. S. Ø.

I min undervisning kommer vi til at arbejde med musik. Uanset hvilket instrument vi har med at gøre så kommer det altid til at handle om musikken, og ud fra dens synspunkt sammensætter jeg øvelser og forløb, som kan hjælpe den enkelte optimalt.

For at gøre dette bliver vi nødt til, sammen, at finde ud af hvad musik er for os. Jeg har ingen færdige svar på dette spørgsmål og det er vigtigt for mig, når jeg underviser, at undersøge hvad musik er for den enkelte.

Jeg har spillet og undervist i nærmest enhver tænkelig genre og de seneste år har jeg arbejdet intenst med at udforske mulighederne i elektroniske instrumenter og hvordan de kan spille sammen med akustiske instrumenter på en ny måde.

Bag mig har jeg 15 års blandet erfaring. Jeg har spillet guitar i et rock/punk band, der spillede i det lokale provins ungdomskulturhus da jeg gik i gymnasiet, spillet trompet for dronningen i den kongelige livgarde og Dj'et i de sene nattetimer i smug.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Peter's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder