Peter

Peter

Peter

Om Peter

Undervisningen.
Min undervisning er oplagt for dig der allerede laver din egen musik og ønsker at bringe den op på næste niveau, og ud i verden på den bedst mulige måde. Kreativitet i højsædet og vi tager udgangspunkt i dit musikunivers, hvad enten det er akustisk/sangskrivning eller elektronisk musik.
Undervisningen foregår i mit professionelle lydstudie "Studiet på Frederiksberg". Her har vi mulighed for sammen at gå i dybden med produktion af din musik og finde frem til hvad der gør netop dit udtryk særligt.
Jeg underviser i Ableton Live, Reaper & Sibelius, men hvis du bruger en anden DAW spiller det ikke den store rolle da fokus er på musikken og kreativiteten.

Jeg underviser både begyndere og øvede i alle aldre, gerne i kombinationer mellem produktion/teknik/sangskrivning og guitar med fokus på elevens egne ønsker og behov.Til dig der vil kunne selv:)
Mit forslag er at vi gennemgår et praktisk "Mentor" forløb hvor vi arbejder med dine musikalske idé'er med henblik på ved "learning by doing" at føre din musik igennem alle de faser et track gennemgår: komposition, indspilning/programmering, arrangement, mix og mastering.
Vi tager udgangspunkt i dine konkrete behov og hvor du er henne i din musikalske rejse.
Undervejs dykker vi i undervisningen ned i de særlige behov der måtte være hos dig og fokuserer på detaljen.
Jeg foreslår at vi mødes en gang om ugen og arbejder med din musik i studiet, hvor vi har mulighed for at højne kvaliteten af lyden med studiets instrumenter og udstyr og eksperimentere, samtidig med at du lærer hvad de forskellige ting kan, og hvordan de lyder.

Hvis du har mod på det fører vi forløbet videre, og taler om hvordan du kan skabe et grafisk/visuelt visuelt udtryk til dit track, og hvordan du selv filmer/animerer og redigerer en musikvideo i Final Cut, laver en YouTube Kanal osv. - hele vejen op til at din musik kommer ud i verden.

Du vil blive introduceret til professionelt lydudstyr og få praktiske tips til hvordan du kan forbedre dit eget hjemme set-up og dine instrumentale og produktionsmæssige færdigheder.
Undervejs taler vi om hvad der gør din musik til DIN musik. Jeg er meget åben for genrer og eksperimenter og er altid nysgerrig på nye måder at udtrykke musik på.

Jeg er spændt på hvem du er, og hvad du laver!

Lydstudie
Til dig der gerne vil lære at betjene et lydstudie med alt hvad det indebærer, og måske drømmer om at lave dit eget studie, eller at søge ind på Rytmisk eller Klassisk konservatorium på lyd.

Rytmisk Guitar
Undervisningen er i både akustisk- og el-guitar, for alle genrer inden for rytmisk musik. Du lærer at bruge guitaren til at skrive musik, improvisere, læse noder, og finde dem på gribebrættet. 

Første lektion
Første lektion starter med en samtale, hvor vi lærer hinanden at kende, og du fortæller hvad du er mest interesseret i, og hvad erfaring du har med musik. Herfra udarbejder vi en plan, som passer til dine ønsker og behov. 

Sprog

Undervisningen kan foregå på Dansk, Engelsk, Russisk eller Lettisk.

Om mig
Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som Tonemester (BA) og Komponist (KA) og har 20 års erfaring med produktion af musik både som komponist, producer/tekniker og guitarist. Gennem årene har jeg arbejdet professionelt i musik/lyd-branchen. Jeg er medstifter af "Studiet på Frederiksberg" hvor jeg har mit daglige virke, her vil jeg afvikle undervisningen. Jeg har haft mange tilfredse elever både i guitar, komposition og musikproduktion bl.a. gennem Dansk Komponistforening og Statens Kunstfonds hus-kunstner ordning.  Jeg vil gerne videregive min viden og kompetencer, inspirere og selv blive inspireret:) Jeg er en passioneret musiker, en god formidler og har gode evner til at møde folk af alle aldre på det sted de er i deres rejse ind i musikken.
www.peterhelms.net

Priser

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Lydstudie, Musikproduktion, Komposition, Filmkomposition, Guitar, Hørelære, Elektronisk musikproduktion, Musikteori

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  1727 København V

  I øvelokale

  2000 Frederiksberg

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Lignende undervisere

...