Rasmus T.

(3 anbefalinger)
Underviser i guitar, logic, sangskrivning, musikproduktion, musikteori, ukulele
Fra 240,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 7 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8200 Aarhus N

Fra 240,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 7 min.

Om Rasmus T.

Rasmus Trinderup (RasGuitar) er udøvende musiker, guitarist, sangskriver, producer og musikunderviser. Rasmus har en kandidat i rytmisk guitar og musikproduktion fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han har beskæftiget sig med sangskrivning - både udgivet eget musik og skrevet for andre. Udover dette underviser Rasmus i, hvordan man bruger en looppedal og indspilningsprogrammet Logic Pro X.

Guitarundervisning
Dit niveau kan være helt fra begynder til meget øvet, og stilarterne kan være alt fra rock, pop, folk, blues og jazz. Udover dette er Rasmus ekspert i åbne tunings og alternative måder at spille guitar på (se bl.a. ovenstående video).

I guitarundervisningen kan der arbejdes med
- Akkorder
- Frasering
- Skalaer
- Teknikker
- Læsning af tabulatur og noder
- Improvisation
- Øveteknikker

I Logic Pro X-undervisningen kan der arbejdes med
- Indspilning af audio (fx. vokal, klaver og guitar)
- Indspilning af - og arbejde med MIDI
- Mikrofonplacering
- Lær at anvende plugins rigtigt (fx. compressor, reverb, eq)
- Mixing og masterering


Sangskrivning
Lær hvordan man bygger en sang op fra bunden af med akkorder, melodi og tekst.

Første lektion
Rasmus vil starte den første lektion med at finde ud af, hvilket niveau eleven er på, og hvilke forudsætninger eleven har.
Hvis eleven er på begynderniveau vil han starte med at fortælle om det grundlæggende ved guitaren, som for eksempel strengenes toner. Derefter vil han bestræbe sig på at lære eleven et par akkorder, da det er vigtigt for Rasmus, at eleven får en succesoplevelse den første undervisningsgang.

Hvis eleven er øvet eller letøvet, vil han forsøge at finde ud af, hvilket niveau eleven er på, og hvilken tilgang han skal bruge for at eleven kan udvikle sig bedst muligt. Hvis en elev har godt styr på akkorder og rytmeguitar, og har til hensigt at lære improvisation eller mere lead/solo-prægede ting, vil han starte med at undervise i skalaer, og heraf forskellige teknikker som kan bruges til for eksempel solospil.

Anbefalinger af Rasmus T. 5

Oprettet den 07/10/20
Katrine T.
Min søn siger, at Rasmus er den bedste guitarunderviser han har haft!. Rasmus virker faglig dygtig og meget kompetent. Pædagogisk og menneskeligt har han været fantastisk imødekommende og tillidsvækkende - og det er dejligt at få en glad dreng hjem efter hver lektion :-). De bedste anbefalinger herfra!
Oprettet den 06/04/16
hej
Rasmus er en dygtig og rar underviser. Man kan mærke, at han er god til det, han laver, og at han har styr på sine ting, hvilket gør, at man helt sikkert kommer til at lære noget fedt. Han er meget imødekommende og god til at svare på spørgsmål!
Oprettet den 27/04/18
Andrea Brink Siem
Rasmus er en utrolig dygtig, sød og tålmodig underviser med et godt blik for, hvilke øvelser og teknikker, der er relevante for den enkeltes proces/udvikling. Hans entusiasme for at lære fra sig og passion for musik skinner igennem, hvilket gør samarbejdet med Rasmus til en stor fornøjelse.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder