Ricardo H.

Certificeret underviser i: Guitar, Ukulele

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Guitar, Ukulele

Tilbyder også online undervisning.

Har en svartid på +100 timer


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Tilbyder også online undervisning.
  •  Ricardo H. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Ricardo H.

Om Ricardo H.

Jeg er guitarist og er uddannet fra Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin med en kandidatgrad i klassisk guitar. Jeg har desuden været kandidatstuderende i kammermusik i 4 semestre ved Hochschule für Musik und Theater Rostock-Tyskland.

Jeg har mange års undervisningserfaring i guitar,el-guitar, musikteori og sammenspil i både Colombia, Tyskland og Danmark. Jeg går meget op i at motivere mine elever til at forbedre deres guitarfærdigheder både musikalsk og teknisk.

Trods min klassiske studiebaggrund favner jeg meget bredt mht. stilarter: populærmusik, rock, flamenco, barok, klassisk, romantisk, folk, latin og moderne.

Jeg spiller også i Trio Treco (guitar trio-klassisk), Duo Kon (guitar duo-latinamerikansk musik) og Duo Zeus (sax/guitar-latinamerikansk musik-jazz).

Om undervisningen
Vi vil på kurset arbejde med klassisk og rytmisk musik, og du lærer at spille efter noder, becifringer og tabs. Vi vil spille en bred vifte af genrer fra klassisk til rock, pop, musical og filmmusik.

Du lærer at spille sammen med andre, akkompagnere dig selv og improvisere. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov.

Underviseren er egnet til både børn, voksne, begyndere og øvede. Har du spørgsmål til undervisningen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg underviser også i ukulele og elguitar på alle niveauer. Jeg er desuden selv aktiv musiker i solo og sammenspilsregi og giver jævnligt koncerter.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Ricardo's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder