Ricardo

Ricardo

Priser

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Ukulele

Om Ricardo

Jeg er guitarist og er uddannet fra Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin med en kandidatgrad i klassisk guitar. Jeg har desuden været kandidatstuderende i kammermusik i 4 semestre ved Hochschule für Musik und Theater Rostock-Tyskland.

Jeg har mange års undervisningserfaring i guitar,el-guitar, musikteori og sammenspil i både Colombia, Tyskland og Danmark. Jeg går meget op i at motivere mine elever til at forbedre deres guitarfærdigheder både musikalsk og teknisk.

Trods min klassiske studiebaggrund favner jeg meget bredt mht. stilarter: populærmusik, rock, flamenco, barok, klassisk, romantisk, folk, latin og moderne.

Jeg spiller også i Trio Treco (guitar trio-klassisk), Duo Kon (guitar duo-latinamerikansk musik) og Duo Zeus (sax/guitar-latinamerikansk musik-jazz).

Om undervisningen
Vi vil på kurset arbejde med klassisk og rytmisk musik, og du lærer at spille efter noder, becifringer og tabs. Vi vil spille en bred vifte af genrer fra klassisk til rock, pop, musical og filmmusik.

Du lærer at spille sammen med andre, akkompagnere dig selv og improvisere. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov.

Underviseren er egnet til både børn, voksne, begyndere og øvede. Har du spørgsmål til undervisningen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg underviser også i ukulele og elguitar på alle niveauer. Jeg er desuden selv aktiv musiker i solo og sammenspilsregi og giver jævnligt koncerter.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 1 t. og 23 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 1 t. og 23 min.

Lignende undervisere

...