Ricardo H.

Underviser i guitar, ukulele
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 23 min.

Undervisningssteder

Online

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 23 min.

Om Ricardo H.

Jeg er guitarist og er uddannet fra Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin med en kandidatgrad i klassisk guitar. Jeg har desuden været kandidatstuderende i kammermusik i 4 semestre ved Hochschule für Musik und Theater Rostock-Tyskland.

Jeg har mange års undervisningserfaring i guitar,el-guitar, musikteori og sammenspil i både Colombia, Tyskland og Danmark. Jeg går meget op i at motivere mine elever til at forbedre deres guitarfærdigheder både musikalsk og teknisk.

Trods min klassiske studiebaggrund favner jeg meget bredt mht. stilarter: populærmusik, rock, flamenco, barok, klassisk, romantisk, folk, latin og moderne.

Jeg spiller også i Trio Treco (guitar trio-klassisk), Duo Kon (guitar duo-latinamerikansk musik) og Duo Zeus (sax/guitar-latinamerikansk musik-jazz).

Om undervisningen
Vi vil på kurset arbejde med klassisk og rytmisk musik, og du lærer at spille efter noder, becifringer og tabs. Vi vil spille en bred vifte af genrer fra klassisk til rock, pop, musical og filmmusik.

Du lærer at spille sammen med andre, akkompagnere dig selv og improvisere. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov.

Underviseren er egnet til både børn, voksne, begyndere og øvede. Har du spørgsmål til undervisningen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg underviser også i ukulele og elguitar på alle niveauer. Jeg er desuden selv aktiv musiker i solo og sammenspilsregi og giver jævnligt koncerter.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder