Rune

Rune

Rune

(1)

Om Rune

I min undervisning lægger jeg vægt på at vække nysgerrighed og styrke det personlige udtryk. Vi arbejder med ambitioner, mål og hvilke områder, der skal arbejdes med for at opfylde disse. Vi laver sammen en plan for forløbet. Uanset om der er tale om et forløb med instrumentet i fokus, et skaberforløb eller begge dele, hjælper jeg med struktur, og kreativ motivation så du kan komme dybere ned i din musik og videre i din musikalske og kreative udvikling. For at blive god til at arbejde med musik, arbejder jeg med teknik og teori i forskellige kreative og praktiske lag.

Som musiker bevæger jeg mig ofte i grænselandende mellem bl.a. pop og avantgarde, men er ikke bundet til en bestemt genre.

Praktisk info:
Ved første møde tager vi en samtale, hvor vi lærer hinanden lidt at kende. Her prøver vi at finde ind til hvilket forløb der passer til dig. Undervisningen foregår i mit studie på Nørrebro eller online. Her taler vi også om planlægning af undervisningen og andre praktiske ting.

Erfaring:
Jeg har undervist i ca. 12 år - elever fra 8-70 år. Min største erfaring er med aldersgruppen 12-25 år. Niveauet er øvet, men jeg kan også godt undervise seriøse begyndere. Jeg har undervist i guitar, sammenspil, sangskrivning, kreativitet og som mentor - på konservatorie, aftenskole, HF og privat.

Min uddannelse består i en bachelor fra Odense musikkonservatorium og en kandidat i music performance fra RMC. Jeg arbejder som skabende musiker i projekterne VIBRANT AS FUCK, Bright Young Future og Disarmer.. Du kan opleve mig live bl.a. med bandet School of X. Lyt her https://linktr.ee/runerisager eller læs mere på www.runerisager.com.

Priser

Fra 303,75 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Lydstudie, Sangskrivning

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Rune

5 (1)

Niels A.

Oprettet den 26/11/20

Ekstrem professionel og dygtig guitarist og mentor. Tager dig godt ved hånden og lærer dig at se indad og kan til og med nogle fede guitartricks

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 8 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    2200 København N

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 8 min.

Lignende undervisere

...