Rune Lak

Certificeret underviser i Komposition, Musikproduktion, Ableton Live, Elektronisk musikproduktion, Elektronisk sammenspil, Mastering, Mixning, Mix, Indspilning, Lydstudie, Lydteknik, Filmkomposition

Certificeret underviser i Komposition, Musikproduktion, Ableton Live, Elektronisk musikproduktion, Elektronisk sammenspil, Mastering, Mixning, Mix, Indspilning, Lydstudie, Lydteknik, Filmkomposition

Fra 148,75 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
8000 Aarhus C

Hos elev

Om Rune Lak

Om Rune
Rune er uddannet elektronisk musikunderviser fra Det Jyske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med komposition, liveperformance- og produktionsundervisning af elever på alle niveauer og i alle aldre. Hertil har han stor kendskab til musikbranchens rettigheder, promovering og SOME, hvilket han rådgiver og holder foredrag i.

Undervisning i musikproduktion
Rune underviser i musikproduktion for både begyndere og øvede i alle aldre, og i undervisningen tager han udgangspunkt i dine behov og niveau. I musikproduktion med Rune indgår blandt andet: - Indspilningsteknikker og akustik, studieteknik og filosofien bag en vellykket session, rollen som producer, mix og mastering.
Der undervises både i hold, som foredrag og via soloundervisning.

Undervisning i musikkomposition
Rune underviser i musikkomposition for både begyndere og øvede i alle aldre, og i undervisningen tager han udgangspunkt i dine behov og niveau. Rune har igennem mange år ageret producer for forskellige bands og sangskrivere og er vant til at arbejde tæt sammen med komponist og sangskriver. Du vil blive udfordret på dine vante kompositionsteknikker, bliver klogere på dit mål, arrangement og form. Det vil alt sammen hjælpe dig til at blive en dygtigere komponist.

Hertil har han mange års erfaring med at holdundervisning hvor der arbejdes med forskellige elektroniske musikkompositionsteknikker og lydfilosofi.
Der undervises både i hold, som foredrag og via soloundervisning.

Undervisning i eletronisk liveperformance
Rune underviser i elektronisk liveperformance for både begyndere og øvede i alle aldre, og i undervisningen tager han udgangspunkt i dine behov og niveau. I liveperformance arbejder Rune primært med Ableton Live og vil hjælpe dig med at bygge et setup som både er interessant og performativt, for dig såvel som for publikum.
Der undervises både i hold, som foredrag og via soloundervisning.

Genre
Musikproduktion: Rune underviser i alle genrer.
Musikkomposition: Rune underviser i (næsten) alle genrer, men har stor erfaring indenfor, Hiphop, folk, indie, rock, radioform, de fleste elektroniske genrer og filmmusik.
Elektronisk live performance: Rune underviser i (næsten) alle genrer, men med udgangspunkt i det elektroniske element.

Første lektion
Undervisning: Rune tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Rune går meget op i, at den enkelte elev føler sig hørt og godt tilpas med valg af både repertoire og undervisningsformer.
Foredrag: Vil der veksles mellem teori, filsofi og diskussion.

Særligt for begyndere
Der er som udgangspunkt ingen særlige krav, Rune glæder sig til at dele ud af hans viden og smitte med sin begejstring for musik og verden omkring.

Skriv en uforpligtende besked til Rune hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Rune's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler