Sebastian Kjældgaard Andersen

Certificeret underviser i: Klassisk sang, Sang, Stemmetræning, Hørelære, Musikteori

Tilbyder også online undervisning.
Uddannet fra musikkonservatorium
Fokuserer på stærk sangteknik
Specialiseret i klassisk musik

Certificeret underviser i: Klassisk sang, Sang, Stemmetræning, Hørelære, Musikteori

Tilbyder også online undervisning.
Uddannet fra musikkonservatorium
Fokuserer på stærk sangteknik
Specialiseret i klassisk musik

Har en svartid på +100 timer


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
5000 Odense C

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
Uddannet fra musikkonservatorium
Fokuserer på stærk sangteknik
Specialiseret i klassisk musik
  •  Sebastian Kjældgaard Andersen tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Sebastian Kjældgaard Andersen

Om Sebastian Kjældgaard Andersen

Her kommer vi til at arbejde med sangteknik og stemmetræning, så du bliver i stand til at synge det musik du gerne vil. Vi vil bygge stemmen solidt op fra bunden, så du også selv har mulighed for at videreudvikle dig på egen hånd.

Foruden den grundlæggende sangteknik, tilrettelægges undervisningen efter den enkelte elevs ønsker og mål, og vi har derfor også mulighed for at arbejde med sprog, nodelæsning, stilarter og meget mere. Vi kommer til at lægge vægt på at det skal være sjovt og spændende at gå til undervisningen – og mindst lige så spændende at arbejde med stemmen selv derhjemme. Nøglen til at udvikle sig i så et abstrakt instrument som sangstemmen er, er netop at man får lyst til at øve sig ofte, så man virkelig kan mærke at der sker fremskridt. Det er den lyst vi også skal forsøge at finde frem gennem undervisningen.

Jeg kan undervise i eget hjem i Odense C, eller jeg kan køre ud til dig, alt efter hvad du foretrækker. I starten af et undervisningsforløb skal vi danne os et indtryk af hinanden, hvor jeg vil forsøge at lære din stemme at kende så godt som muligt, og du kan allerede de første gange tage nye værktøjer i brug, så vi kommer godt fra start. Herefter er det helt op til dig, om vi skal mødes månedligt, ugentligt eller oftere - Vi lægger sammen en plan over hvad der skal arbejdes på, for at nå præcist dine mål.

Jeg er uddannet bachelor i klassisk sang, og er nu i gang med kandidatoverbygningen ved Syddansk Musikkonservatorium. Jeg har undervist både gennem min uddannelse på konservatoriet, men herudover også privat, samt på aftenskoler. Derudover arbejder jeg som korleder og dirigent for bl.a. Vestfynskoret i Assens, hvor jeg også underviser ugentligt. Primært beskæfter jeg mig med klassisk sang, men har selv en baggrund i musicalgenren, hvorfor jeg også gerne arbejder i mange andre stilarter.

Personligt kom jeg selv ret sent i gang med musikken og sangen især - Jeg har derfor gode forudsætninger for at kunne hjælpe dig i gang eller videre, uanset hvor sent du selv synes du er ude. Jeg ved hvad det vil sige at brænde for noget, og så give den en skalle uanset forudsætninger.

Lyder det som noget for dig? Så skriv til mig, og lad os snakkes ved!

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Sebastian's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder