Sebastian K.

(1)

Mød Sebastian K.

Om

Instrument
Klassisk sang, Sang, Stemmetræning, Hørelære, Musikteori
Lokation
Online. Odense C. Ved elev. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
10 t. og 28 min.

Om Sebastian K.

Her kommer vi til at arbejde med sangteknik og stemmetræning, så du bliver i stand til at synge det musik du gerne vil. Vi vil bygge stemmen solidt op fra bunden, så du også selv har mulighed for at videreudvikle dig på egen hånd.

Foruden den grundlæggende sangteknik, tilrettelægges undervisningen efter den enkelte elevs ønsker og mål, og vi har derfor også mulighed for at arbejde med sprog, nodelæsning, stilarter og meget mere. Vi kommer til at lægge vægt på at det skal være sjovt og spændende at gå til undervisningen – og mindst lige så spændende at arbejde med stemmen selv derhjemme. Nøglen til at udvikle sig i så et abstrakt instrument som sangstemmen er, er netop at man får lyst til at øve sig ofte, så man virkelig kan mærke at der sker fremskridt. Det er den lyst vi også skal forsøge at finde frem gennem undervisningen.

Jeg kan undervise i eget øvelokale i Odense C, eller jeg kan køre ud til dig, alt efter hvad du foretrækker. I starten af et undervisningsforløb skal vi danne os et indtryk af hinanden, hvor jeg vil forsøge at lære din stemme at kende så godt som muligt, og du kan allerede de første gange tage nye værktøjer i brug, så vi kommer godt fra start. Herefter er det helt op til dig, om vi skal mødes månedligt, ugentligt eller oftere - Vi lægger sammen en plan over hvad der skal arbejdes på, for at nå præcist dine mål.

Jeg er uddannet bachelor i klassisk sang, og er nu i gang med kandidatoverbygningen ved Syddansk Musikkonservatorium. Jeg har undervist både gennem min uddannelse på konservatoriet, men herudover også privat, samt på aftenskoler. Derudover arbejder jeg som korleder og dirigent for bl.a. Vestfynskoret i Assens, hvor jeg også underviser ugentligt. Primært beskæfter jeg mig med klassisk sang, men har selv en baggrund i musicalgenren, hvorfor jeg også gerne arbejder i mange andre stilarter.

Personligt kom jeg selv ret sent i gang med musikken og sangen især - Jeg har derfor gode forudsætninger for at kunne hjælpe dig i gang eller videre, uanset hvor sent du selv synes du er ude. Jeg ved hvad det vil sige at brænde for noget, og så give den en skalle uanset forudsætninger.

Lyder det som noget for dig? Så skriv til mig, og lad os snakkes ved!

Sebastian K.'s fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium Fokuserer på stærk sangteknik Specialiseret i klassisk musik

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  5000 Odense C

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  5000 Odense C

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Sebastian K. 5

Jette E. S.

Oprettet den 22/04/21

Sebastian er SUPER kompetent til at undervise og en vanvittig dygtig sanger. Han motiverer og roser og har mange gode øvelser og ideer.

Lignende undervisere

...