Fabeldyret

(5)

Mød Fabeldyret

Om

Instrument
Rap, Sangskrivning
Lokation
Online. København N. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
1 t. og 33 min.

Om Fabeldyret

Shahin Aakjær har rappet siden han var 11 år og lærte at trykke "record" på sin båndoptager, og har fortsat siden. Under navnet "Fabeldyret" har han udgivet flere soloplader og desuden har han været en del af forskellige grupper og gæstet andres udgivelser. Nu, 17 år efter, har han erfaring i at stå på en scene, skrive og udgive musik og bøger. Siden 2012 har han undervist både voksne og børn i rap. 
Det vigtigste for Shahin er, at hans elever finder frem til deres egen stil, når de skriver og rapper. Sammen med eleven vil han finde frem til noget unikt og lade det gro og bygge ovenpå.

Undervisningen

Shahin underviser i sangskrivning og rap, i alle aldre og niveauer, da der altid kan bygges videre. Tidligere har Shahin undervist på skoler, gymnasier, aftenskoler, ungdomsklubber, musikskoler og til polterabends. I undervisningen vil der arbejdes med:
⁃ Tekstskrivning
⁃ Rimstruktur og -teknik
⁃ Rytme og flow
⁃ At finde frem til elevens helt egen stil

Undervisers genre
Hip hop og rap

Første lektion
Ved første møde vil eleven og Shahin arbejde på at finde frem til elevens ønsker, niveau og drømme. I fællesskab skal de dykke ned i elevens univers. Desuden vil der afprøves lidt rim og flow.

Begyndere
Er det første gang eleven forsøger sig med rap, er første trin at blive enige om, hvor eleven vil hen - hvilken type tekster og hvilken stil eleven ønsker? Når det er lagt på plads, er der en hel genre der skal udforskes.

Lyder dette som noget for dig, eller har du nogle spørgsmål til undervisningen, så er du velkommen til at kontakte mig.

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2200 København N

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Shahin er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Fabeldyret 5

August G. E.

Oprettet den 08/03/20

Jeg var meget spændt i starten på om Shahin kunne lokke et ord ud af min generte introverte 11-årige søn. Men der gik kun 5 minutter før min søn sad og rappede for ham. Shahin tager udgangspunkt i hvor min søn er og hvad han interesserer sig for og han formår at skabe et trygt rum. Jeg kan på det varmeste anbefale hans undervisning.

Nete H.

Oprettet den 10/05/21

Shahin er en suveræn lærer, der formår at skabe et trygt og kreativt rum. Han har mødt min 11-årige dreng i øjenhøjde og samtidig introduceret en legende og præstationsfri tilgang, som har givet min søn modet og selvtilliden til for alvor at prøve kræfter med tekster og beats. Jeg kan kun give Shahin mine allerbedste anbefalinger!

Saga H.

Oprettet den 13/10/21

Perfekt. Nærværende og pædagogisk. Rolig og smilende.

Lignende undervisere

...