Fabeldyret

(1 anbefaling)

Certificeret underviser i: Rap, Sangskrivning

Certificeret underviser i: Rap, Sangskrivning


Svarer normalt indenfor 16 t. og 56 min.


Fra 157,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2200 København N

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Om Fabeldyret

Shahin Aakjær har rappet siden han var 11 år og lærte at trykke "record" på sin båndoptager, og har fortsat siden. Under navnet "Fabeldyret" har han udgivet tre soloplader og desuden har han været en del af forskellige grupper og gæstet andres udgivelser. Nu, 17 år efter, har han erfaring i at stå på en scene, skrive og udgive musik. Siden 2012 har han undervist både voksne og børn i rap. 
Det vigtigste for Shahin er, at hans elever finder frem til deres egen stil, når de skriver og rapper. Sammen med eleven vil han finde frem til noget unikt og lade det gro og bygge ovenpå.

Undervisningen

Shahin underviser i sangskrivning og rap, i alle aldre og niveauer, da der altid kan bygges videre. Tidligere har Shahin undervist på skoler, gymnasier, aftenskoler, ungdomsklubber, musikskoler og til polterabends. I undervisningen vil der arbejdes med:
⁃ Tekstskrivning
⁃ Rimstruktur og -teknik
⁃ Rytme og flow
⁃ At finde frem til elevens helt egen stil

Undervisers genre
Hip hop og rap

Første lektion
Ved første møde vil eleven og Shahin arbejde på at finde frem til elevens ønsker, niveau og drømme. I fællesskab skal de dykke ned i elevens univers. Desuden vil der afprøves lidt rim og flow.

Begyndere
Er det første gang eleven forsøger sig med rap, er første trin at blive enige om, hvor eleven vil hen - hvilken type tekster og hvilken stil eleven ønsker? Når det er lagt på plads, er der en hel genre der skal udforskes.

Lyder dette som noget for dig, eller har du nogle spørgsmål til undervisningen, så er du velkommen til at kontakte mig.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Fabeldyret

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

August G. E.
Jeg var meget spændt i starten på om Shahin kunne lokke et ord ud af min generte introverte 11-årige søn. Men der gik kun 5 minutter før min søn sad og rappede for ham. Shahin tager udgangspunkt i hvor min søn er og hvad han interesserer sig for og han formår at skabe et trygt rum. Jeg kan på det varmeste anbefale hans undervisning.

Del Shahin's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder