Simon S.

(3 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Bas, Klaver, Guitar, Ukulele, Trommer, Kontrabas, Banjo

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Bas, Klaver, Guitar, Ukulele, Trommer, Kontrabas, Banjo

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 1 t. og 3 min.

Simon S. er TopUnderviser (?)


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted
Online

Hos underviser
8000 Aarhus C

I øvelokale
8230 Åbyhøj

Tilbyder også online undervisning.

Om Simon S.

Simon er uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium med en kandidat i rytmisk bas/kontrabas. Han har siden 2004 arbejdet som freelance bassist med alt lige fra undervisning og clinics til bands og studiearbejde.

Han er aktiv i mange bands og musikprojekter og har gennem tiden samarbejdet med mange forskellige bands og musikere - herunder Keep Camping, Bel Esprit, Mikkel Møl, Bobo Moreno, Henrik Engqvist, Sidgrey, The Dirty Projekt, Dream Theater Jam, Superstition, Volf Duo, Bounus og Swing Time Big Band.

Den første lektion
Simon gør meget ud af lære sine elever at kende. Han snakker med dig om, hvilken musik du selv lytter til, og hvad du kan og har af erfaring. For Simon er det vigtigste dog altid at finde ud af, hvem du er som person, så han kan sammensætte et undervisningsforløb der passer til netop dig og dit niveau.

Klaverundervisning
I klaverundervisning vil der blive lagt vægt på en række forskellige ting. Først vil du blive undervist i at finde rundt på klaveret og at lære de forskellige intervaller. Herefter bliver du blandt andet introduceret for gehør, akkordlære og det at spille sange ud fra becifringer.

Trommeundervisning
I trommeundervisning vil I ofte starte ud med lette grooves og nodelæsning - afhængigt af dit niveau. Senere vil Simon fokusere på at du kommer til at spille hele numre, og at du kan ligge sammen med en metronom. Her vil I også se på underdelinger, forskellige stilarter og kombination af motoriske rytmer.

Basundervisning
I basundervisningen lægger Simon først og fremmest vægt på at du lærer gribebrættet at kende, får en basal nodeforståelse og lærer at spille efter becifringer. Ved mere erfarne elever vil fokus være på underdelinger, forskellige stilarter og hvordan man lytter et groove af. Afhængigt af elevens niveau kan der også arbejdes med improvisation, solospil og læren om hvordan man bygger en god solo op.

Guitarundervisning
I guitarundervisning vil der blive undervist i akkordlære, spil ud fra becifringer, nodesystemet og gehør. Simon vil herved give eleven en god base for guitarspil, som der kan bygges videre på. Afhængigt af elevens niveau vil han også arbejde med improvisation, hvordan man spiller solo, og hvordan man bygger en god solo op.

  •  Simon S. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Simon S.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Simon S.

5 Gennemsnit baseret på 3 anbefalinger

Simon N.
Simon er enormt dygtig til sit fag, og har lige fra første lektion været enormt tålmodig med mig som helt nybegynder. Ydermere er han god til at give konstruktiv feedback, og er også modtagelig overfor min egen feedback, og han modtager sangønsker med åbne arme. Simon kan varmt anbefales til alle!
Sarah H.
Seriøs, men afslappet undervisning. Simon viser at han har styr på det, og fører eleven kyndigt frem i musikkens univers, til en følelse om succes med instrumentet!
christian Wandel
Simon har lært mig mega meget om at spille trommer. Super god til at lære mig nye teknikker og hvordan man skal læse trommenoder. Kan højt anbefale for alle som spiller på et lidt højere niveau og gerne vil lære nogle mere komplekse trommer teknikker.

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Simon's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder