Simon S.

Simon S.

Simon S.

(9)

Om Simon S.

Simon er uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium med en kandidat i rytmisk bas/kontrabas. Han har siden 2004 arbejdet som freelance bassist med alt lige fra undervisning og clinics til bands og studiearbejde.

Han er aktiv i mange bands og musikprojekter og har gennem tiden samarbejdet med mange forskellige bands og musikere - herunder Keep Camping, Bel Esprit, Mikkel Møl, Bobo Moreno, Henrik Engqvist, Sidgrey, The Dirty Projekt, Dream Theater Jam, Superstition, Volf Duo, Bounus og Swing Time Big Band.

Den første lektion
Simon gør meget ud af lære sine elever at kende. Han snakker med dig om, hvilken musik du selv lytter til, og hvad du kan og har af erfaring. For Simon er det vigtigste dog altid at finde ud af, hvem du er som person, så han kan sammensætte et undervisningsforløb der passer til netop dig og dit niveau.

Klaverundervisning
I klaverundervisning vil der blive lagt vægt på en række forskellige ting. Først vil du blive undervist i at finde rundt på klaveret og at lære de forskellige intervaller. Herefter bliver du blandt andet introduceret for gehør, akkordlære og det at spille sange ud fra becifringer.

Trommeundervisning
I trommeundervisning vil I ofte starte ud med lette grooves og nodelæsning - afhængigt af dit niveau. Senere vil Simon fokusere på at du kommer til at spille hele numre, og at du kan ligge sammen med en metronom. Her vil I også se på underdelinger, forskellige stilarter og kombination af motoriske rytmer.

Basundervisning
I basundervisningen lægger Simon først og fremmest vægt på at du lærer gribebrættet at kende, får en basal nodeforståelse og lærer at spille efter becifringer. Ved mere erfarne elever vil fokus være på underdelinger, forskellige stilarter og hvordan man lytter et groove af. Afhængigt af elevens niveau kan der også arbejdes med improvisation, solospil og læren om hvordan man bygger en god solo op.

Guitarundervisning
I guitarundervisning vil der blive undervist i akkordlære, spil ud fra becifringer, nodesystemet og gehør. Simon vil herved give eleven en god base for guitarspil, som der kan bygges videre på. Afhængigt af elevens niveau vil han også arbejde med improvisation, hvordan man spiller solo, og hvordan man bygger en god solo op.

Priser

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Bas, Klaver, Guitar, Ukulele, Trommer, Kontrabas, Banjo

Ugedage:

Mandag / Tirsdag / Onsdag / Torsdag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Simon S.

5 (9)

Birte B.

Oprettet den 08/03/23

Har fået undervisning i 7 år, i både akustisk- og elguitar. Simon er dygtig og samtidig uhøjtidelig, hvilket har givet mig en rigtig god støtte. Desuden er han god til at gøre undervisningen tilpas udfordrende.

Annemette C.

Oprettet den 07/03/23

Jeg vil varmt anbefale Simon som underviser. Udover hans tydelige talent og passion for musik som smitter utrolig meget af. Er Simon også en dygtig underviser der hurtigt får sporet sig ind på hvordan han bedst arbejder samt udfordrer det niveau man er på. Min søn har spillet klaver hos Simon det sidste års tid og han har både udviklet sit klaver spil, fået en større interesse for musik og er blevet meget mere selvsikker i alt hvad han laver 😊

Anna H.

Oprettet den 07/03/23

Har modtaget digital klaverundervisning i 2 år. Simon er god til at ramme en passende sværhedsgrad, og han har en engels tålmodighed og stor sans for pædagogik, fx. kan han sige: "Det lød virkelig godt - det var bare ikke rigtigt..." Så stor anbefaling herfra- hvis der kun var mennesker som Simon i denne verden - så var der også fred i mellemøsten.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 10 t. og 33 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8000 Aarhus C

  I øvelokale

  8230 Åbyhøj , 9000 Aalborg

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 10 t. og 33 min.

Lignende undervisere

...