Simone S. V.

God til begyndere
Specialiseret i opera
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Underviser i sang, klassisk sang, rytmisk sang
Fra 247,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 8 t. og 35 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

1153 København K

Simone kompetencer

God til begyndere
Specialiseret i opera
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Fra 247,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 8 t. og 35 min.

Om Simone S. V.

Hvad kan man forvente af mig som underviser?

I min undervisning lægger jeg vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt for eleven at
lære at synge. Genremæssigt bevæger jeg mig mest inden for klassisk musik, men jeg kan sagtens undervise i alle andre slags genre også, da den klassiske sangteknik lægger fundamentet for al slags sang.
Afhængigt af elevens niveau vil jeg stille og roligt introducere en række teknikker, som vil styrke stemmen og opbygge en sund grundteknik der på sigt vil gøre at eleven kan synge hvad han/hun ønsker. Noget af det jeg har mest fokus på er at finde ind til elevens egen unikke lyd/stemme og arbejde ud fra det, således at man når frem til et unikt kunstnerisk udtryk for hver enkelt person da vi alle er forskellige.
Der vil selvfølgelig altid være fokus på også at opbygge elevens selvtillid og udtryk som sanger, for i min undervisning handler det ikke om at blive verdensmester, men først og fremmest om at få en god oplevelse med at synge.

Det anbefales at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Det er dog vigtigt at understrege at det ikke handler om pligt, men om at få en god musikalsk oplevelse og udvikling. Det kommer til at gå lidt langsommere fremad, hvis man ikke øver sig, men det kan sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?

Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er. Her vil jeg spørge ind til, hvad det er eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som enten foregår online, i mit øvelokale i Helligåndskirken på strøget i centrum af København, eller hjemme hos eleven afhængigt af afstand fra min egen bopæl

Min erfaring som underviser:

Jeg har 2 års erfaring med at undervise i sang, og har størst erfaring med at undervise børn i alderen 12-14 år.
Jeg tager dog elever i alle aldre. Jeg underviser fra nybegynder-niveau og op til Bachelor-niveau på konservatoriet. Hvis man aldrig har prøvet at synge før skal man endelig ikke være nervøs - det er bare enormt flot hvis man har lyst til at give det en chance. Man kan nemlig oftest meget mere end man selv er klar over!

Min professionelle baggrund:

Jeg har sunget i over 18 år, og er i dag freelance operasanger med udelukkende solistiske opgaver i form af koncerter og roller i forestillinger. I år skal jeg bl.a. synge hovedpartierne i operaerne Madama Butterfly og Elskovsdrikken, samt være solist på Copenhagen Opera Festival. Der har også været stor koncertaktivitet for mig i London de forgangne år, bl.a. i Cadogan hall, og jeg vender tilbage til London næste år når Corona er kommet yderligere under kontrol.
Jeg har gået på musikskole, MGK samt konservatoriet, men min undervisning i mit hovedinstrument, som er sang, har hovedsageligt været privat hos anerkendte lærere og coaches både indlands, og udenlands. Mit professionelle virke fylder meget i hverdagen i form af øvning, optrædener og coachings, men da jeg er freelancer er jeg fleksibel og herre over min egen tid, hvilket gør mig i stand til at undervise elever ved siden af, som jeg holder rigtig meget af også.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende
snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

Simone kompetencer

God til begyndere
Specialiseret i opera
Underviser både i klassisk og rytmisk musik

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder