Simone S.

(1 anbefaling)

Certificeret underviser i: Trompet/cornet, Nodelære, Musikteori

Tilbyder også online undervisning.
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser KUN online

Certificeret underviser i: Trompet/cornet, Nodelære, Musikteori

Tilbyder også online undervisning.
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser KUN online

Simone S. er SuperTeacher (?)


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Tilbyder også online undervisning.
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser KUN online
  •  Simone S. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Simone S.

Om Simone S.

Simone er uddannet trompetist fra Hochschule für Musik Hanns Eisler i Berlin, hvor hun har færdiggjort sin Bachelorgrad. Pt er hun i gang med at studere sin Kandidatuddannelse på Hochschule für Musik i Würzburg. På trods af at være bosiddende i Tyskland er Simone stadig tæt forbundet med Danmark, hvor hun også har haft hele sin musikalske opvækst. Hun er en erfaren orkester- og kammermusiker og har blandt andet assisteret i Deutsche Oper Berlin, Neubrandenburger Philharmonie og Prinsens Musikkorps. På HfM Hanns Eisler har hun også haft et pædagogisk led i sin uddannelse og er derved en trænet underviser. Simone har også været ansat på en Tysk musikskole i Berlin og underviser på Dansk, tysk og engelsk.

Generelt om undervisningen:
Det er vigtigt at undervisningen er interessant og lærerig, og at eleven føler sig motiveret efter hver time. Der bliver i Simones undervisning derfor lagt stor vægt på den enkelte elevs behov. Undervisningen bliver typisk tilpasset den enkelte ved en samtale i begyndelsen af undervisningsforløbet og ved at finde de undervisningsmetoder, som eleven responderer bedst på. Simones undervisning er alsidig og egner sig til stor som lille.
I undervisningen lægger Simone vægt på et sundt trompetspil igennem grundlæggende trompetteknikker. Man vil komme til at arbejde med vejrtrækning, embouchure, klang og essentiel musikteori. Og man vil selvfølgelig også komme til at spille en masse dejlig musik.

Simone stræber efter at skabe en positiv atmosfære. så eleven kan gå fra undervisningen fyldt med motivation, gå på mod og øvelyst.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Simone S.

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Per L.
Simone underviser på en afslappende og positiv måde. Hun er lyttende og god til at forklare. Jeg er meget tilfreds med hendes undervisning og kan give hende mine bedste anbefalinger.

Del Simone's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder