Simone

Simone

Simone

(1)

Om Simone

Simone er uddannet trompetist fra Hochschule für Musik Hanns Eisler i Berlin, hvor hun har færdiggjort sin Bachelorgrad. Pt er hun i gang med at studere sin Kandidatuddannelse på Hochschule für Musik i Würzburg. På trods af at være bosiddende i Tyskland er Simone stadig tæt forbundet med Danmark, hvor hun også har haft hele sin musikalske opvækst. Hun er en erfaren orkester- og kammermusiker og har blandt andet assisteret i Deutsche Oper Berlin, Neubrandenburger Philharmonie og Prinsens Musikkorps. På HfM Hanns Eisler har hun også haft et pædagogisk led i sin uddannelse og er derved en trænet underviser. Simone har også været ansat på en Tysk musikskole i Berlin og underviser på Dansk, tysk og engelsk.

Generelt om undervisningen:
Det er vigtigt at undervisningen er interessant og lærerig, og at eleven føler sig motiveret efter hver time. Der bliver i Simones undervisning derfor lagt stor vægt på den enkelte elevs behov. Undervisningen bliver typisk tilpasset den enkelte ved en samtale i begyndelsen af undervisningsforløbet og ved at finde de undervisningsmetoder, som eleven responderer bedst på. Simones undervisning er alsidig og egner sig til stor som lille.
I undervisningen lægger Simone vægt på et sundt trompetspil igennem grundlæggende trompetteknikker. Man vil komme til at arbejde med vejrtrækning, embouchure, klang og essentiel musikteori. Og man vil selvfølgelig også komme til at spille en masse dejlig musik.

Simone stræber efter at skabe en positiv atmosfære. så eleven kan gå fra undervisningen fyldt med motivation, gå på mod og øvelyst.

Priser

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Trompet/cornet, Nodelære, Musikteori

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Simone

5 (1)

Per L.

Oprettet den 19/01/21

Simone underviser på en afslappende og positiv måde. Hun er lyttende og god til at forklare. Jeg er meget tilfreds med hendes undervisning og kan give hende mine bedste anbefalinger.

Simone's fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 49 t. og 28 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 49 t. og 28 min.

Lignende undervisere

...