Simone S.

(1)

Mød Simone S.

Om

Instrument
Trompet/cornet, Nodelære, Musikteori
Lokation
Online.
Gennemsnitlig svartid
49 t. og 28 min.

Om Simone S.

Simone er uddannet trompetist fra Hochschule für Musik Hanns Eisler i Berlin, hvor hun har færdiggjort sin Bachelorgrad. Pt er hun i gang med at studere sin Kandidatuddannelse på Hochschule für Musik i Würzburg. På trods af at være bosiddende i Tyskland er Simone stadig tæt forbundet med Danmark, hvor hun også har haft hele sin musikalske opvækst. Hun er en erfaren orkester- og kammermusiker og har blandt andet assisteret i Deutsche Oper Berlin, Neubrandenburger Philharmonie og Prinsens Musikkorps. På HfM Hanns Eisler har hun også haft et pædagogisk led i sin uddannelse og er derved en trænet underviser. Simone har også været ansat på en Tysk musikskole i Berlin og underviser på Dansk, tysk og engelsk.

Generelt om undervisningen:
Det er vigtigt at undervisningen er interessant og lærerig, og at eleven føler sig motiveret efter hver time. Der bliver i Simones undervisning derfor lagt stor vægt på den enkelte elevs behov. Undervisningen bliver typisk tilpasset den enkelte ved en samtale i begyndelsen af undervisningsforløbet og ved at finde de undervisningsmetoder, som eleven responderer bedst på. Simones undervisning er alsidig og egner sig til stor som lille.
I undervisningen lægger Simone vægt på et sundt trompetspil igennem grundlæggende trompetteknikker. Man vil komme til at arbejde med vejrtrækning, embouchure, klang og essentiel musikteori. Og man vil selvfølgelig også komme til at spille en masse dejlig musik.

Simone stræber efter at skabe en positiv atmosfære. så eleven kan gå fra undervisningen fyldt med motivation, gå på mod og øvelyst.

Simone S.'s fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Simone S. 5

Per L.

Oprettet den 19/01/21

Simone underviser på en afslappende og positiv måde. Hun er lyttende og god til at forklare. Jeg er meget tilfreds med hendes undervisning og kan give hende mine bedste anbefalinger.

Lignende undervisere

...