Sofie K.

Underviser i sang, sangskrivning, musikteori, hørelære, klaver, sang og klaver
Fra 337,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

Hos underviser

5260 Odense S

Fra 337,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Om Sofie K.

Hvad kan man forvente?
Er du nybegynder eller på højt niveau, så er du velkommen som elev hos mig.
Gennem fysiske øvelser lærer jeg dig som en del af opvarmningen at afspænde dit instrument, kroppen, så stemmen bliver så fri som muligt. Vi arbejder med forskellige teknikker og jeg er åben for forslag til sange fra dig, men vil også komme med sange, jeg tænker kunne være spændende at arbejde med, når jeg får bedre kendskab til din unikke stemme.
Jeg vil gerne lære dig at blive så selvsikker, at du eksempelvis tør kaste dig ud i improviserende øvelser og måske vi kan kigge lidt på sangskrivning. Hvad ambitionerne er, afhænger naturligvis af dig, men jeg vil gerne forsøge at udvikle dig og til tider presse dig lidt, så du kan vokse.
Jeg kan ikke trylle, så jo mere du øver dig hjemme, jo mere vil du også få ud af min undervisning, og jeg skal nok guide dig i, hvordan man gør. Og det skal jo helst være sjovt at øve sig, for så lærer man bedst.

Hvordan foregår opstarten?
Allerførst tilbyder jeg en kort, telefonisk opstartssamtale med dig, så vi kan få en fornemmelse af hinanden. Her vil jeg spørge ind til dine ambitioner, så jeg kan finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig. Ved samme
lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som foregår hjemme i min stue.

Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og
nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Lidt om mig:
Mit navn er Sofie Karoline. Jeg er uddannet cand.musicae fra Syddansk Musikkonservatorium i 2015 som rytmisk ensemblemusiker med hovedfaget sang. Jeg har mange års erfaring som sanglærer bl.a. med privat elever, men også som sanglærer på Musik og Teaterhøjskolen, hvor jeg har ledet sangerlinien gennem fire år. Derudover har jeg siden 2012 freelancet som voice coach på teaterforestillinger, hvor jeg har forberedt og instrueret solisterne i deres sange.

Udover at være lærer, har jeg udgivet musik under navnet MAD MAGPIE. Mit debutalbum kom ud i marts 2020. Jeg spiller også i forskellige andre bands, både originalmusik og cover og har over 15 års erfaring med at optræde live.
Jeg underviser i sang, sangskrivning og klaver for begyndere.
Udover at synge, har jeg spillet klaver og guitar siden jeg var barn, og jeg kan også spille trommer.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder