Sofus F.

Underviser i elektronisk musikproduktion, synthesizer, musikproduktion, mastering, komposition
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 4 t. og 27 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

8000 Aarhus C

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 4 t. og 27 min.

Om Sofus F.

Jeg er elektronisk musikproducer, komponist, musiker og mastering tekniker. Jeg har undervist i mange år i forskellige sammenhænge og på forskellige niveauer. Aktuelt arbejder jeg på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg på linien Elektronisk Lyd og Musik. Jeg har private elever samt afholder workshops / korte kurser på Sonic College og Århus universitet. Jeg er en god underviser fordi jeg besidder en naturlighed i at lære fra mig, er pædagogisk og har øje for at skabe tryghed og tillid. Jeg har en forståelse og empati for andre mennesker hvilket gør det nemt at skabe en afslappet stemning omkring et undervisningsforløb. Rent fagligt har jeg en stor og bred kuffert fyldt med viden og erfaring fra 35 som både guitarist og elektronisk musiker / performer samt mange års erfaring i at undervise. Jeg er åben og nysgerrighed og elsker selv at lære nyt samt at udvide mine horisonter. Derudover virker mine elever / de studerende mægtig glade for min undervisning og kommer ofte med tilbagemeldinger omkring at det er "inspirerende og spændende" at have undervisning med mig.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder